آقا هستم . شخصیت و معرفت برای من مهمه پس رعایت کنید🙏🏻متاهلم و درخواست دوستی به کسی نمیدم. اینجا عضو قدیمی هستم که گاهی سوال بپرسم🙏🏻 ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
آدمایی که تاپیک شون فاقد هرگونه مشکل هست رو باهاشون کار دارن ولی آدم متوهمی مثل آنیتا نارنجی رو تعلیق نمی کنن،توروخدا نی نی یارها عدالت رو برقرار کنید و همچنین افراد بی خردی مثل آنیتا نارنجی و... رو که هذیان گو هستن تعلیق کنید با تشکر!
و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎
اون تاپیکش 18 صفحم جلو میره من فقط گفتم تازگی به استادم علاقه پیدا کردم راهنمایی حواستم
والا،یارو پوست یه نی نی سایت رو کنده با این هذیون گفتناش و متوهم بودنش ولی تعلیق نمی کنن اونو ولی یکی دیگه یک دهم کارای اونو انجام بده تعلیق می شه،خیلی جالبه!
و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎
من واقعا موندم چرا یه سری کاربرای کوته فکر رو تعلیق نمی کنن مثلا همیم آنیتا نارنجی،یارو با هذیون گفتناش پوست همه رو کنده و داره گند می زنه به اعصاب و روان همه و به همه نوع از افراد هم توهین می کنه،موندم چرا نی نی یار چنین افرادی رو تعلیق نمی کنه!