2777
2789
فداتتت❤ زحمت نکشش کیکو بده اینور🤧🤣دلتنگم نشده بودی اصلا نامرد حواسم هست هااا

نشی ک گلمممممم😍😍😍❤️❤️❤️❤️چشممم تو جوون بخواه اصن😍😍🥰مگه میشه من دلتنگ بهترین دوستام نشممم 🥺💔❤️💋💕💞🩷رهاااا فک کردم قهری بخدا

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ننننن نصف نمکنم🤣🤣🤣

بیا کلا مخصوصت میپزم 😂😍😍😍🤫 ب بقیه نگو😂تو خوشگلللل منیییی اخههه🥰🥰😍

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

نشی ک گلمممممم😍😍😍❤️❤️❤️❤️چشممم تو جوون بخواه اصن😍😍🥰مگه میشه من دلتنگ بهترین دوستام نشممم 🥺💔❤ ...

بوس بهت کههه❤🤧🫂🫀خیرر قهر نیستم ولی سر موضو ع هایی که بهت قبلا گفتم ناراحتم از دستت یزیدد

اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍

بوس بهت کههه❤🤧🫂🫀خیرر قهر نیستم ولی سر موضو ع هایی که بهت قبلا گفتم ناراحتم از دستت یزیدد

وااایییی بوس بادقلباااای برااااق میفرستم برات🥰🥰😍بخدا رها هیچی نیس من یکم شر تشریف دارم خواستم ادم کنم همه رو میدونم ک خوبیمو میخوای عشقم برو اون یکی کاربریمو ببین چی گذاشتم😂😍

وااایییی بوس بادقلباااای برااااق میفرستم برات🥰🥰😍بخدا رها هیچی نیس من یکم شر تشریف دارم خواستم ادم ...

فدات کهه🫀🫂میدونمم یزیدد🤧🤣ولی همون موقع هم بهت گفتم رفیقمی و دوست دارم دوست ندارم کوچیک ترین چیزی پشت سرت بگن :)باشهه نگاه میکنم الان 🫂🫀

اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍

دیدم نازییی ممد رو باور کن با کتک نشوندی تو ماشین 🤣🤣🤣شوخی میکنمم 🤧🤣عشقتون پایدار باشه همیشه چقدر پیش هم میاین 🫂🫀❤😍🥺

فدات کهه🫀🫂میدونمم یزیدد🤧🤣ولی همون موقع هم بهت گفتم رفیقمی و دوست دارم دوست ندارم کوچیک ترین چیز ...

عزیز دلمیییی رفیقمی خواهرمی عشقمییی🥰🥰😍چشمم رو چشمم رعایت میکنم ک دیگه حرف درنیاد

میدونی ک چقد برام عزیزی بخدا هنوزم حرفت توی گوشمه والا🥺💔🫂

حس خوبی از کاربریت میگیرم🦋

من ذوق کهه 🤍💫حسمون متقابلهه❤🫀🫂