2789
فداتتت❤ زحمت نکشش کیکو بده اینور🤧🤣دلتنگم نشده بودی اصلا نامرد حواسم هست هااا

نشی ک گلمممممم😍😍😍❤️❤️❤️❤️چشممم تو جوون بخواه اصن😍😍🥰مگه میشه من دلتنگ بهترین دوستام نشممم 🥺💔❤️💋💕💞🩷رهاااا فک کردم قهری بخدا

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ننننن نصف نمکنم🤣🤣🤣

بیا کلا مخصوصت میپزم 😂😍😍😍🤫 ب بقیه نگو😂تو خوشگلللل منیییی اخههه🥰🥰😍

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

نشی ک گلمممممم😍😍😍❤️❤️❤️❤️چشممم تو جوون بخواه اصن😍😍🥰مگه میشه من دلتنگ بهترین دوستام نشممم 🥺💔❤ ...

بوس بهت کههه❤🤧🫂🫀خیرر قهر نیستم ولی سر موضو ع هایی که بهت قبلا گفتم ناراحتم از دستت یزیدد

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

بوس بهت کههه❤🤧🫂🫀خیرر قهر نیستم ولی سر موضو ع هایی که بهت قبلا گفتم ناراحتم از دستت یزیدد

وااایییی بوس بادقلباااای برااااق میفرستم برات🥰🥰😍بخدا رها هیچی نیس من یکم شر تشریف دارم خواستم ادم کنم همه رو میدونم ک خوبیمو میخوای عشقم برو اون یکی کاربریمو ببین چی گذاشتم😂😍

وااایییی بوس بادقلباااای برااااق میفرستم برات🥰🥰😍بخدا رها هیچی نیس من یکم شر تشریف دارم خواستم ادم ...

فدات کهه🫀🫂میدونمم یزیدد🤧🤣ولی همون موقع هم بهت گفتم رفیقمی و دوست دارم دوست ندارم کوچیک ترین چیزی پشت سرت بگن :)باشهه نگاه میکنم الان 🫂🫀

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

دیدم نازییی ممد رو باور کن با کتک نشوندی تو ماشین 🤣🤣🤣شوخی میکنمم 🤧🤣عشقتون پایدار باشه همیشه چقدر پیش هم میاین 🫂🫀❤😍🥺

فدات کهه🫀🫂میدونمم یزیدد🤧🤣ولی همون موقع هم بهت گفتم رفیقمی و دوست دارم دوست ندارم کوچیک ترین چیز ...

عزیز دلمیییی رفیقمی خواهرمی عشقمییی🥰🥰😍چشمم رو چشمم رعایت میکنم ک دیگه حرف درنیاد

میدونی ک چقد برام عزیزی بخدا هنوزم حرفت توی گوشمه والا🥺💔🫂

حس خوبی از کاربریت میگیرم🦋

من ذوق کهه 🤍💫حسمون متقابلهه❤🫀🫂