2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

برادر میدونی انواع دیگه ای از ایموجی هم وجود داره ؟

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

علیک

🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🤍🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🍏🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍓🍌🍓🍌🥥🫐🍏🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🍇🍊🍓🍌🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🥥🍊🍓🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐