2789
عنوان

زگیل تناسلی

103 بازدید | 28 پست

سلام من ۲۳ سالمه و یک ساله ازدواج کردم

حدودا چندماه پیش من سفر شمال رفتم و استخر و جکوزی داشت من لب استخر و جکوزی نشستم و بعد چند روز یه سری ضایعه دور مقعد دراومد اهمیت ندادم و گذشتم که دیدم ضایعه ها بدتر شده تا پایین لب های واژن اومد

ب دکتر مراجعه کردم و ازم پاپ اسمیر گرفتن که گفتن نوع کم خطر اما یه نوع پر خطر تایپ ۱۶ داری:)

که برا کولپوسکوپی انجام دادن و ضایعه هارو سوزوندن

هنوز جواب کولپوسکوپی نیومده و من خیلی نگران شدم که نکنه سرطان دهانه رحم بگیرم و....

من حتی بچه هم ندارم هنوز......:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الهی عزیزم إن شاالله خوب میشه نگران نباش چون زود متوجه شدی

اخه دکترم خیلی ته دلم رو خالی کرد و واقعا هزینه زیادی پرداخت کردم

بهم پیشنهاد واکسن هم داد نمیدونم چیکار کنم

فک نمیکنم از اونجا گرفته باشی!! چون بعد چن روز اونا رشد نمیکنن حداقل دو ماه زمان میخاد تا خودشو نشون ...

نمیدونم ولی وقتی ب دکتر مراجعه کردیم دکتر گفت همسرم ناقل و نداره

عزیزدلم احتمالش خیلی کمه از لبه استخر گرفته باشی ... بیشتر انتقالش از همسرته .. ممکنه اون هیچ علائمی نداشته باشه اما به شما داده باشه .. اونکه میگن رفتی استخر گرفتی برای اینه که تو ایران خانواده ها سنتی ن .. میگن که مشکل پیش نیاد .. همسرتون رو ببر ازمایش بده .. از لب استخر باید قبل شما یکی که داره نشسته باشه ویروسش اونجا زیاد باشه گرفته باشی اونم شاااااااااااید . احتمالش کمه بازم

"""چیزی نیست که با گذشت زمان و چمیدانم...گریه و حتی مرگ از یاد برود... حتی اگر از استخوان هایم ذره ای در باد بماند نام شمارا فریاد خواهم زد...😭🥀🖤""""

عزیزدلم احتمالش خیلی کمه از لبه استخر گرفته باشی ... بیشتر انتقالش از همسرته .. ممکنه اون هیچ علائمی ...

خیلی ترسیدم و حالم بده واقعا روحیم رو باختم

همش استرس دارم نکنه رحم سرطان بگیره نکنه تخلیه کنن رحمم رو

واقعا دیگه نمیتونم این درد رو تحمل کنم

نمیدونم اما همسرمم نداره بعد اون شمال این اتفاقا افتاد

ازمایش داده و ناقل نیست؟چون آقایون ممکنه ناقل باشن ولی هیچ علائم ظاهری نداشته باشن،اخه اگه دقت هم بکنی وقتی اوم میشینه جایی قسمت خاصی از باسنش تماس پیدا میکنه با سطح نه وسط پاش!امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.

آقایون میتونن بگیرن ولی علائمی نداشته باشن ولی ناقل باشن رو خانوما خیلی زود زگیل میزنه بیرون ولی من نشنیدم چن روزه دربیاد از هر جا هم که گرفتی برا چن ماه قبله،بنظرم هر هزینه ای داره همین الان که فهمیدی کامل تا جایی که میشه درمان و پیشگیری رو شروع کن سلامتیت از هزینه خیلی مهم تره

خیلی ترسیدم و حالم بده واقعا روحیم رو باختم همش استرس دارم نکنه رحم سرطان بگیره نکنه تخلیه کنن رحمم ...

نه قشنگم چیزیت نمیشه ، ببین بقدری این بیماری زیاده باورت نمیشه ... من خیلیارو شنیدم خوب شدن عزیزم ... خودتو نباز فقط یه دکتر خوب برو .. دکتر همراه و خوش اخلاق ، اگر تهرانی دکتر شادی دانشور متخصص زنان مثل ماه میمونه ... سمت شرق تو یه درمانگاه میاد ، سمت ونک هم مطب داره

"""چیزی نیست که با گذشت زمان و چمیدانم...گریه و حتی مرگ از یاد برود... حتی اگر از استخوان هایم ذره ای در باد بماند نام شمارا فریاد خواهم زد...😭🥀🖤""""

ازمایش داده و ناقل نیست؟چون آقایون ممکنه ناقل باشن ولی هیچ علائم ظاهری نداشته باشن،اخه اگه دقت هم بک ...

بنظرت درمان میشم؟ اخه وقتی تو گوگل سرچ کردم نوشته بود صدرصد موجب سرطان میشه!

واکسن اصلا تاثیر داره الان بزنم؟

نمیدونستم اقایون علائم نشون نمیده حتما باز پیگیری میکنم برای همسرمم

کجا باید بریم برای همسرم؟