2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 28 پست
نمیدونم ولی وقتی ب دکتر مراجعه کردیم دکتر گفت همسرم ناقل و نداره

بدون تعارف و خجالت همسرت رو ببر یه جا دیگه هم ازمایش بدید خودت ببرش و خودت جواب آزمایش رو بگیر.. اگه ناقل بود،بدن صدرصد از اون گرفتی نه لبه اسختر! و توی رابطه تون هم باید از این به بعد باید تغییراتی بدی..

به بهونه اینکه برا سلامتی خودش لازمه ببرش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم چه آزمایشی انجام دادی؟

هزینش زیاد میشه میدونم ولی پرداخت کن

شده طلا بفروشی بفروش

ولی اینکارو انجام بده

برات دعا میکنم که سلامت بشی

واکسن هم هرجوری هست پیگری کن بزنی

عزیزم چه آزمایشی انجام دادی؟ هزینش زیاد میشه میدونم ولی پرداخت کنشده طلا بفروشی بفروشولی اینکارو انج ...

اول ازمایش پاپ اسمیر اول انجام دادم ک نوع کم خطر داشتم و یدونه پر خطر تایپ ۱۶

بعدش گفتن کولپوسکوپی انجام دادم و ضایعه هارو برداشتم

بهم گفتن واکسن بزن اما من نمیدونم واقعا تاثیر داره یا نه؟

الانم قرص پاورفیت دارم مصرف میکنم

بدون تعارف و خجالت همسرت رو ببر یه جا دیگه هم ازمایش بدید خودت ببرش و خودت جواب آزمایش رو بگیر.. اگه ...

حتما پیگیری میکنم چون واقعا الان من دارم عذاب میکشم

اول ازمایش پاپ اسمیر اول انجام دادم ک نوع کم خطر داشتم و یدونه پر خطر تایپ ۱۶ بعدش گفتن کولپوسکوپی ا ...

من واکسن گارداسیل زدم اون زمان ۳۰ تومن شد برای من

الان بیشتر شده

ولی آره لطفا انجام بده

هرکاری میتونی بکنی سلامتی شوخی بردار نیست

پول باید اول برای خودت خرج شه

بنظرت درمان میشم؟ اخه وقتی تو گوگل سرچ کردم نوشته بود صدرصد موجب سرطان میشه! واکسن اصلا تاثیر داره ا ...

جاهایی هست که تخصصی کارشون همین ازمایش و درمان زگیله تخصصی کار میکنن از این جهت بهت میگم الان رو شوهرت حساس شو و ببین از اون گرفتی یا نه و اینکه ناقله یا نه رو صدرصد بفهم برا اینکه که اگه متاسفانه همسرت خیانت میکنه تو هرچی هم درمان و دکتر کنی تا اون رعایت نکنه تو خوب نمیشی مدام ویروس جدید بهت وارد میشه،اخه آقایون ممکنه ناقل بشن ولی خودشون مریض نشن!

درمانش به نوعش که گرفتی بستگی داره و اینکه سیستم ایمنی بدنت چطوره..

ولی باید از بهترین روش ها و درمان ها همین اول جدی شروع کنی و همه چی رو رعایت کنی تا جلوش گرفته بشه متاسفانه سخت درمان میشه،ولی برا خیلی ها درمان میشن اگه نوع خطرناکی نگرفته باشن

بدون تعارف و خجالت همسرت رو ببر یه جا دیگه هم ازمایش بدید خودت ببرش و خودت جواب آزمایش رو بگیر.. اگه ...

بنظرت اگر یه مرد بهداشت شخصیش رو رعایت نکنه هم این بیماری شکل میگیره؟

یا نه ؟

جاهایی هست که تخصصی کارشون همین ازمایش و درمان زگیله تخصصی کار میکنن از این جهت بهت میگم الان رو شوه ...

من نوع خطرناک گرفتن یدونه رو حتما برای همسرمم پیگیری میکنم

سیستم ایمنی بدنمم خیلی ضعیفه هر مریضی بیاد من نفر اول میگیرم

الان شروع کردم ب خوردن سبزیجات خیار سبزی قارچ البالو اصلا دیگ نمیدونم چیکار کنم بخدا ک حالم بده انقدر همش میترسم

من بچه ندارم برام دعا کنید خوب بشم توروخدا

بنظرت اگر یه مرد بهداشت شخصیش رو رعایت نکنه هم این بیماری شکل میگیره؟ یا نه ؟

به هیچ عنوان فقط اگه با خانم بیماری رابطه داشته باشه اینجوری میشه،از سطوح و عدم رعایت بهداشت معمولا کسی نمیگیره!

من واکسن گارداسیل زدم اون زمان ۳۰ تومن شد برای من الان بیشتر شدهولی آره لطفا انجام بده هرکاری میتونی ...

مسئله پولش نیست من الان فقط میخوام بدونم وقتی الان درگیر این مریضی شدم واکسن بزنم تاثیری هم داره؟