2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 25 پست
یه دوست پیدا کن جای خواهرت رو بگیرهنه زنداداشت مثل خواهر میشه نه قوم شوهر بد نباش باهاش خوب باش ولی ...

دوست صمیمیم خودش خواهر داره با اینکه خواهرش ۸ سال ازش بزرگتره ولی انقد صمیمین که نگو بعد ازدواج خواهرش با شوهر خواهرشم خیلی صمیمین، واسه همون منم فکر کردم میشه با داداشمو زنداداشم صمیمی باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مثلا منو مامانم که رفته بودیم خونشون هم تو چیدن سفره کمک کردیم هم تو شستن ظرفا ولی ایشون بعد یه سال ...

خواهر شوهر و عروس نمیتونن و صلاح نیس مث خواهر باشن . تجربه ها ثابت کرده .شما هم ک انگار ازش توقع دارید . وقتی شما میرید خونشون اون یه نفره کمک میکنی دستت درد نکنه ولی وقتی اونا میان خونه شما مادرتون خودش دختر داره

هنوز عقدن نرفتن خونه خودشون، من خونه مادر ایشونو گفتم

خب چرا کمکی میکنی که از ته دلت نیس و توقع داری جبران کنه؟ مهمون وظیفه ظرف شستن نداره اگر کمکی میکنه لطفه شما هم دفه بعد همونجور رفتار کنین .اونم ک نمیشینه هیچ کاری نکنه همین ک چهار تا ظرف میشوره دسش درد نکنه چرا به این چیزا به چشم وظیفه پس دادن کمکهاتون نگاه میکنید؟ اگر واقعا از ته دل دوس داشتی باهاش صمیمیت داشته باشی ازش همچین توقعی نداشتی .پس بهتره ک رابطتون رو عادی و محترمانه حفظ کنین نه صمیمانه .ضمنا واقعا درست نیس ک عروس بیاد خونه مادرشوهر پسفردا توقع شه که ظرف شوری کار اونه .کارش کاملا درسته هم کمک کرده هم نخواسته وظیفش شه . آنقدر دنبال حاشیه نباشید

خب چرا کمکی میکنی که از ته دلت نیس و توقع داری جبران کنه؟ مهمون وظیفه ظرف شستن نداره اگر کمکی میکنه ...

شما دنبال حاشیه این اتفاقا، همه متوجه منظورم شدن که گفتم من باهاش صادقانه برخورد میکردم ولی احساس میکنم نسبت به من داره سیاست به خرج میده هنوزم صمیمی برخورد کنم یا عادی باشم باهاش