2789
عنوان

امیر تتلو✨🫶

89 بازدید | 20 پست

دلیل دشمنی خیلیاتون باهاش نمیدونم

ولی باید قبول کنید که نسل ما نسل الان

سبک و اهنگ های تتلورو دوس دارن... بهتره به سلیقه هم احترام بزاریم

ظاهر و رفتارش هم به کسی ربطی نداره بهتره که جای که ظاهر بقیه رو مسخره کنیم

ظاهر خودمونم ببینیم.:)

بقول خودش :

مردمان بی عشقمون از اول همین بودن ، فحش میدن به تتلو بعد امیر یه فحش بده بهشون ، هزاران فحش بهش میدن.

اگه امضامو میبینی یه صلوات واسه رسیدن به خواسته هام واسم بفرست🎀✨

نسل ما پیرمردهااااا فقط معین سیاوش ابی داریوش تامام

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی آهنگاش فوق العاده ان

هیچ جوره نمیشه استعدادشو کتمان کرد

امیدوارم در سلامت باشه 🤍

«آخرش میرم پیش پروفسور مک گونگال عزیزم و بهش میگم طلسم تبدیل شدن به گربه رو یا یادم بده یا روم پیاده کنه و بعدش برای همیشه به دنیای گربه ها می پیوندم و دیگه هیچی از این زندگی نمیخوام »

تتلو واقعا هنرمندهبه لایف استایلشو کارایی که کردع کاری ندارمهنر و موسیقی تو خونشه

کسی که

در چند سبک بلده اهنگ بخونه

ترانه نویسی کنه

استعدادشو داره

ی سری اهنگاش برام جذابن با شخصیت و ظاهرش کاری ندارم

هر کی ی جوره خیلیا ام سلیقشون نیس

من ترجیح خودم اهنگای قدیمیه ولی هیت هم نمیدم

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است

ما با اعتقادش و اینکه فکر میکنه همه را باید در جریان اعتقاداتش بزاره و بی ادبیش مشکل داریم نه ظاهرش.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

خواننده وسبک موسیقی سلیقه ایه

نسل جدیدم ولی اصلاازشخصیت وآهنگاش خوشم نمیاد

خیلیاهم دوستش دارن

برخی علایق مابه بقیه ضرری نمیرسونه که

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من آهنگ های قبلیش رو خیلی دوست داشتم واسه زمانی که تازه آهنگ میخوند اما اشتباه بزرگی کرد کل بدنش رو نقاشی کرد و رفت سراغ مواد و....

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

من آهنگ های قبلیش رو خیلی دوست داشتم واسه زمانی که تازه آهنگ میخوند اما اشتباه بزرگی کرد کل بدنش رو ...

لایف استایل بقیه به ما مربوط نیس

ما با اعتقادش و اینکه فکر میکنه همه را باید در جریان اعتقاداتش بزاره و بی ادبیش مشکل داریم نه ظاهرش.

خب شما میتونین کسیو تغییر بدین؟

بعد اعتقاداتش اهنگ راجب امام رضا و شهدا و حتی امام حسین خونده

با اعتقادش مشکلی دارین؟

به معنای واقعی تتلو هنرمند بود چه شعر چه ترانه چه صدا این یه مقایسه با خواننده ها الان ایران بکنی متوجه میشی حیف که تباه شد بخاطر یه عده بی بوته

آزاد استوار همچون سرو ایرانی از انسان متعصب دوری میکنم. INTJ