2789
عنوان

مامانم💔

1 بازدید | 9 پست

پدر و مادرم بعد ۱۸ سال زندگی میخوان طلاق بگیرن البته هنوز قطعی نیست ولی خودمم یجورایی راضی ام. پدرم سالها خیلی آزارمون داده حرفای رکیک به مامانم و من میزنه بخاطر دلایل مسخره جدیدا خیلی بدتر شده به مامانم تهمت دزدی زده امروزم خیلی کتکش زد زد پاشم شکست . الهی بمیرم براش کاش من میمردم اینجوری نمیکرد باهاش . حتی نذاشت یکیمون باهاش بره بیمارستان خودش تنها آژانس گرفت رفت خودشم تنها برگشت 💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو هیچ تقصیری نداری. تو و مامانت سالها عذاب کشیدین. اینکه پای مادرت شکسته، دیگه خط قرمز رو رد کرده. خوشحال باش که بالاخره دارین از این آدم نجات پیدا میکنین. طلاق توی این شرایط یه رهاییه، نه یه فاجعه.

خودت رو سرزنش نکن. آرزوی مرگ نکن، تو خیلی باارزشتری. گریه کن، بعد بلند شو و پشت مادرت باش. برین پزشک قانونی، مدرک بگیرین

آقا هستم

تو هیچ تقصیری نداری. تو و مامانت سالها عذاب کشیدین. اینکه پات مادرت شکسته، دیگه خط قرمز رو رد کرده. خوشحال باش که بالاخره دارین از این آدم نجات پیدا میکنین. طلاق توی این شرایط یه رهاییه، نه یه فاجعه.

خودت رو سرزنش نکن. آرزوی مرگ نکن، تو خیلی باارزشتری. گریه کن، بعد بلند شو و پشت مادرت باش. برین پزشک قانونی، مدرک بگیرین

آقا هستم

تو هیچ تقصیری نداری. تو و مامانت سالها عذاب کشیدین. اینکه پات مادرت شکسته، دیگه خط قرمز رو رد کرده. ...

آدم خطرناکیه اگه جلوش از مامانم طرفداری کنم نه تنها طلاقش نمیده تازه رفتارش بدتر میشه از بچگی هم همینقدر زجر میکشیدم وقتی با مادرم دعوا میکرد جلوی چشم من میزدش بعد هیچوقت اجازه ی گریه کردن رو بهم نمیداد اگه گریه میکردم دعوام میکرد همیشه مجبورم میکرد قبول کنم خودش بیگناهه بعد من چند سالم بود ۵ یا ۶ سال💔