2789

نهاییا تو اسمونه

نمیاد پایین

تنهام. ۱۸ سالگی، آدم خودش نصف جهان مشکلاته! از یه طرف درس و تست، از اون یکی طرف آینده مبهم، از اون یکی هم اضطراب که مثل مهمون ناخونده میاد و نمیره. تو سن ۱۸.۱۷ سالگیم چن بیماریو باهم دارم ولی نمیخام ناشکری کنم(خیلیاهم دارن مث من هستن)...خیلی از همسنامو میبینم درگیر کنکور و خوشگذرونی و...هستن ولی من با خانواده دارم بخاطر بیماری هام دست و پنجه نرم میکنم. حیف که ظرفیت تریاک و سیگار ندارم یا استفاده میکردم. شنیدم نباید بیماری هارو به کسی گف ولی من میگم خالی بشم. خداروشکر راضیم و زندگیم میگذرونم شماهم بگذرونین از خدا راضی باشین، خدا بدبختارو دوس داره اینطور شنیدم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تا اخر خرداد ادامه دار باشه یا ی ماه میوفته عقب یا داخلیه

اگر ادامه دار سه یازدهم برمیدارند داخلی کنن؟

لطفا لطفا لایک نکنید❌❌ و آقایون درخواست دوستی ندین❌

اگر ادامه دار سه یازدهم برمیدارند داخلی کنن؟

ببین هر روز یه حرفی میزنن امسال قرار بود تاثیر و مثبت کنن چند روز پیش میخواستن خبر رسمیشو اعلام کنن که فرداش گفتن قطعیه مثبت نمیشه حالا گفتن اگه تا اخر خرداد ماه جنگ تموم نشه داخلی برگزار میشن هم دوازدهم هم یازدهم ولی وقتی یازدهم هم نهایی هستش و تاثیر قطعی داره بعد از جنگ باید حضوری امتحان بدی

🖤

ببین هر روز یه حرفی میزنن امسال قرار بود تاثیر و مثبت کنن چند روز پیش میخواستن خبر رسمیشو اعلام کنن ...

آخه تا کی یازدهم خودش مهر. باید بره۱۲

کلن مثبتش نمیکنن اگر ادامه دار شد؟

لطفا لطفا لایک نکنید❌❌ و آقایون درخواست دوستی ندین❌