2821
2789
عنوان

پزشک ها

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 69 پست
دهمی؟

نهمم

اکانت واگذاری [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درستهاما اون مسیر کوتاه مدت وسوسه کننده نبود؟دندون دیگه نیازی به تخصصش نیستولی پزشکی برای حقوق خوب ل ...

من کلا از دندون پزشکی بدم میاد. از صداش و بوش و همه چیش. چیزی که منو وسوسه کرد دارو بود که فرسودگی بدنی و مسیر طولانی دندون و پزشکیو نداره ولی خانواده نذاشتن.

دانشجوی پزشکی، فراری از بیوشیمی، عاشق کتاب، پیشیای پشمالو و قهوهی داغ☕

من کلا از دندون پزشکی بدم میاد. از صداش و بوش و همه چیش. چیزی که منو وسوسه کرد دارو بود که فرسودگی ب ...

ببخشید سوال زیاد میپرسم
شما اطلاع نداری حقوق پزشک عمومی چقدره؟
بازه ای ...

مثلا یه دفعه یکی میاد میگه 20!!!!!!!!!!!

ببین باید با خودت روراست باشی اگه میخوای بخاطر حقوق و پرستیژ و اینجور چیزا سمت این رشته بری نرو چون پدرتتتو درمیارن رسما رشته خیلی پر زحمتیه ایناهم ک میبینی هیت میدن به پزشکا ۸۰ درصد بخاطر حسادته چون چیزیه که میخواستن و بهش نرسیدن

ببین باید با خودت روراست باشی اگه میخوای بخاطر حقوق و پرستیژ و اینجور چیزا سمت این رشته بری نرو چون ...

والاع به خواستن و نخواستن من که نیست
قبول نمیشم
وگرنه دوست داشتم برم سمت این رشته
من به پرستاری فکر میکنم

والا حرفه و استعداد هر فرد تو هر مسیری باشه براس مهمه بیشتری ها حسودی میکنن الان تو دو سال آخر فقط ۳۰ یا ۴۰ میگیرن تو دوران طرح در هفته ۲ یا ۳ روز میری ۷ یا ۸ ساعت کار حقوقت ۵۰ تومنه تازه میتونی شیفت بیشتر وایسی ولب خب به نسبت دندون بگیم کمتره چون دندون عمومی که یکم مسلط به کارهای زیبایی باشه در ماه تو کلینیک کار کنه ۳۰۰ میگیره

عمومي كشيكي الان شبي ٨،٩ تومن ميگيره(كسي كه مطب نداره كشيك وايميسه) ولي دوستمون الان جايي كار ميكنه ...

شب هشت تومن؟ یعنی دو شب ۱۶ ؟

موثقه این خبر؟!

میکن ماهی ۲۰ میگیرن که!

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱

ببخشید سوال زیاد میپرسمشما اطلاع نداری حقوق پزشک عمومی چقدره؟بازه ای ... مثلا یه دفعه یکی میاد میگه ...

حدودا ۴۰

ولی نمیصرفه پزشک عمومی بمونی

پزشک ستیز نیستیمولی وقتی صحبتوسر زیرمیزی میشه و میگن حقمونه درس خوندیم باید بگیریم باعث میشه بحث بش ...

راستش من برخورد نداشتم تا الان
ولی به نظرم اگر کسی میخواد زیرمیزی بگیره خب بگیره
اگر کسی دوست نداره نره پیش اون پزشکه بره پیش یکی دیگه
بقیه شغلا هم همچین سفید نیستن
معلم های خصوصی هم هزینه نیم ساعت تدریسشون خدا تومنه

شب هشت تومن؟ یعنی دو شب ۱۶ ؟ موثقه این خبر؟! میکن ماهی ۲۰ میگیرن که!

ببین من پزشک عمومی تو فامیل درجه 1 ام دارم
نم پس نمیده و حقوقش رو نمیگه
اما وضعیت مالیش خوبه
پس فکر نکنممممممم 20 تومن باشه ....

شب هشت تومن؟ یعنی دو شب ۱۶ ؟ موثقه این خبر؟! میکن ماهی ۲۰ میگیرن که!

بری حمالی کنی بیشتر از ۲۰ میدن

استاد ما میگفت ۴۰ میدن به عمومیا

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز