اکانت واگذاری [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
درستهاما اون مسیر کوتاه مدت وسوسه کننده نبود؟دندون دیگه نیازی به تخصصش نیستولی پزشکی برای حقوق خوب ل ...
من کلا از دندون پزشکی بدم میاد. از صداش و بوش و همه چیش. چیزی که منو وسوسه کرد دارو بود که فرسودگی بدنی و مسیر طولانی دندون و پزشکیو نداره ولی خانواده نذاشتن.
دانشجوی پزشکی، فراری از بیوشیمی، عاشق کتاب، پیشیای پشمالو و قهوهی داغ☕
ببین باید با خودت روراست باشی اگه میخوای بخاطر حقوق و پرستیژ و اینجور چیزا سمت این رشته بری نرو چون پدرتتتو درمیارن رسما رشته خیلی پر زحمتیه ایناهم ک میبینی هیت میدن به پزشکا ۸۰ درصد بخاطر حسادته چون چیزیه که میخواستن و بهش نرسیدن
والا حرفه و استعداد هر فرد تو هر مسیری باشه براس مهمه بیشتری ها حسودی میکنن الان تو دو سال آخر فقط ۳۰ یا ۴۰ میگیرن تو دوران طرح در هفته ۲ یا ۳ روز میری ۷ یا ۸ ساعت کار حقوقت ۵۰ تومنه تازه میتونی شیفت بیشتر وایسی ولب خب به نسبت دندون بگیم کمتره چون دندون عمومی که یکم مسلط به کارهای زیبایی باشه در ماه تو کلینیک کار کنه ۳۰۰ میگیره
پزشک ستیز نیستیمولی وقتی صحبتوسر زیرمیزی میشه و میگن حقمونه درس خوندیم باید بگیریم باعث میشه بحث بش ...
راستش من برخورد نداشتم تا الان ولی به نظرم اگر کسی میخواد زیرمیزی بگیره خب بگیره اگر کسی دوست نداره نره پیش اون پزشکه بره پیش یکی دیگه بقیه شغلا هم همچین سفید نیستن معلم های خصوصی هم هزینه نیم ساعت تدریسشون خدا تومنه