2821
2789
عنوان

پزشک ها

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 69 پست
نه بابا برو از پزشك عمومي بپرس من همه دوستاي شوهرم عمومين امارشون رو دارم قضيه حقوق با كارانه فرق دا ...

دوست صمیمیم پزشکی میخونه... پس رکب خوردم 🙃

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱

نه بابا برو از پزشك عمومي بپرس من همه دوستاي شوهرم عمومين امارشون رو دارم قضيه حقوق با كارانه فرق دا ...

میارزه دانشگاه آزاد پزشکی خوند؟ چون شهریه اش بالاس

اگه مجبور بشیم خونمون رو بفروشیم مثلا

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میارزه دانشگاه آزاد پزشکی خوند؟ چون شهریه اش بالاس اگه مجبور بشیم خونمون رو بفروشیم مثلا

بخدا الان نميدونم كه راهنماييت كنم اخه سه ساله طرفيت پزشكي رو تركوندن همه از دم قبول ميشن يكم بخوني تعهدي مياري اصلا دارن خرابش ميكنن با اين وضع يهو ميري ميخوني اما ميخوري به سيل پزشكي عمومي..اما در كل نظرم اينه كاري كه با جون انسان ها در ارتباطه هيچوقت درامدش كم نميشه حتي ده تا رشته تاپ پردرامد امريكا رو نگاه كن همه تخصص هاي مختلف پزشكين

بری حمالی کنی بیشتر از ۲۰ میدناستاد ما میگفت ۴۰ میدن به عمومیا

حقوق کارمندی بابام زیر ۲۰ تاس یعنی تو ی اداره هم بوده ی زمانی ...

شما راضی هستین از رشته اتون؟ درساتون خیلی سخته؟

بخدا الان نميدونم كه راهنماييت كنم اخه سه ساله طرفيت پزشكي رو تركوندن همه از دم قبول ميشن يكم بخوني ...

مرسی عزیزم 💙🫂

حالا منم قبول نشدم ولی باز واسم سوال شد

یکی از آشناها دارهدآزاد میخونه اما من حس می کنم کمرم میشکنه با شهریه اش با حقوق کارمندی نمیتونیم از پسش بر بیایم

میارزه دانشگاه آزاد پزشکی خوند؟ چون شهریه اش بالاس اگه مجبور بشیم خونمون رو بفروشیم مثلا

می ارزه هزینه ازاد
اما نه اینکه بخواین خونه بفروشین
برای دندون خونه فروختن منطقیه چون بعدا ده برابرش میاد
اما برای پزشکی نه
چون دیر به درامد بالا میرسی
نمیتونین اون همه سال بی خونه باشین

حقوق کارمندی بابام زیر ۲۰ تاس یعنی تو ی اداره هم بوده ی زمانی ... شما راضی هستین از رشته اتون؟ درسات ...

مامان منم بازنشستگیش همینه متاسفانه و معلمه. ولی واسه نسل جدید و کسی که ۱۸ ۲۰ سالشه، اپشن زیاد هست که بتونه بالای ۲۰ درامد داشته باشه چون تایم و انرژی یادگیری رو داره.

رشتمم که فعلا خوبه. ناراضی نیستم. درسا سختن ولی سختیشون داره عادی میشه کم کم

دانشجوی پزشکی، فراری از بیوشیمی، عاشق کتاب، پیشیای پشمالو و قهوهی داغ☕

راستش من برخورد نداشتم تا الانولی به نظرم اگر کسی میخواد زیرمیزی بگیره خب بگیرهاگر کسی دوست نداره نر ...

ولی بعضی از پزشکها از موقعیت سواستفاده میکنن اون معلم خصوصی فوقش درسش رو نی افتی ولی ی مزشک جون بیمار دستشه

من موقعیت خودمو میگم خواهرم فقط ی حراح میتونست عملش کنه سال ۴۰۲ نزدیک ۱۰۰ میلیون داسه جراحی خواهرم گرفت حتی اگر دوبرابزش میگفت ما بدختی جوزش میکردیم میدادیم چون جون عزیزمون بود.

انقدر التماس کردیم بیاد دولتی عمل کنه گفت الاوبلا خصوصی! خصوصی ک با بیمه پایه ما هم قرارداد تداشت.

اخرشم با سهل انگاریشونعمل رو بی فایده کردن و خواهرم فوت سد

بعدش فهمیدم از کارمند شرکت نفت زیرمزیش نصف نا بود! کسب که عملش انچنان سبک نبود و حقوقش شاید ده برابر حقوق پدر من بود!

منم خودم ی عمل داشتم ک جونم ب خطر نمی افتاد دکترها مبلغ زیر میزی میخواستن ک نداشتم و منم عمل نکردم

حرفم اینه کلی توی پزشکی جون ی انسان وسطه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
مامان منم بازنشستگیش همینه متاسفانه و معلمه. ولی واسه نسل جدید و کسی که ۱۸ ۲۰ سالشه، اپشن زیاد هست ک ...

جسارتا کدوم دانشگاه هستین و ورودی چند بودید و رتبتون چقدر بود؟(چون کنکوریم انقدر دقیق میپرسم دستم بیاد)
میشه بگید پزشکی ازاد تراز چقدر میخواد؟

می ارزه هزینه ازاداما نه اینکه بخواین خونه بفروشینبرای دندون خونه فروختن منطقیه چون بعدا ده برابرش م ...

اها، مرسی 💙

مامان منم بازنشستگیش همینه متاسفانه و معلمه. ولی واسه نسل جدید و کسی که ۱۸ ۲۰ سالشه، اپشن زیاد هست ک ...

دقیقا...

ان شالله موفق باشی خانم دکتر زیبا

صبر کردم همه نظرات رو بخونم بعد منم نظر بدم

متخصص که بشی درامدت خیلی خوبه

ولی کلا جو جامعه برعلیه شون هست

و واقعا فهمیدم بیشترش حسادته چون همه که زیرمیزی نمیگیرن

همه که سهمیه ندارن

دیروز یکی نظر داده بود من ریپلای کردم گفت مطمینم بی سواد خانه داری فک میکرد خیلی خاصه چون ارشد دولتی داشت وقتی گفتم متخصص ام یهو ویرایش زد پیامشو و کلی توهین که الافی تو این سایتی

چون انقدری عقلش کم بود که فک میکرد تو تمام ساعات شبانه روز پزشک ها باید کار کنن و هر کی الافه میاد تو سایت بجز خودش

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز