2821
2789
عنوان

مو کم پشت

87 بازدید | 23 پست

سلام به همگی

من دو سه سالی میشه که ریزش مو گرفتم و حجم موهام خیلی کم شده دکتر هم رفتم اما تاثیر آنچنانی نداشته

از طرفی دو جلسه هست که PRP انجام دادم به فاصله 2 هفته ای یکبار و باز هم میخوام انجام بدم

شما راهی سراغ دارید موهام بهتر بشه

واقعا اعتماد به نفسی برام باقی نمونده از بس غصه موهام رو میخورم

عکس هم از موهام میزارم

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...

پی ار پی تاثیر گذاشت؟

تازه یک ماه شده که از جلسه اول گذشته

باید زمان بیشتر بگذره تا جواب بده (طبق گفته پزشک)

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوبه عزیزم بهترم میشهبرا من بعد از آنفولانزا ریخت و هر کار کردم برنگشتیک چهارم موهای الان توئهالان ر ...

والا من به خاطر استرس کنکور موهام ریخت و دقیقا موهام نصف شد

ریزشش خیلییییی بهتر شده اما به نظرم با گذشت یک سال از درمان باید خیلی تغییر بیشتری میدیدم

داروهایی که اول میخورم یادم نمیاد

من اول آزمایش دادم که ببینم مشکلم از چیه و فهمیدم بزرگ ترین مشکلم کم خونی شدید و کمبود ویتامین دی هست

الان برای کم خونی قرص ففول میخورم به همراه قرص ویتامین دی

قرص برانسون برای رشد مو

و یه محلول ترکیبی

والا من به خاطر استرس کنکور موهام ریخت و دقیقا موهام نصف شدریزشش خیلییییی بهتر شده اما به نظرم با گذ ...

محلولت دستسازه؟ عزیزم اگه مشکلت هورمونی نباشه ک نیست رفته رفته بهتر از اینم میشه....میدونی استرس حتی مانع تاثیر دارو میشه اصلا وسواس نداشته باش و همین ک ریزشت خیلی کم شده خداروشکر کن مطمئن باش بهترم میشی

محلول ترکیبی روش چی نوشته؟ برا من ماینوکسیدیل و فیناسترایده

محلولت دستسازه؟ عزیزم اگه مشکلت هورمونی نباشه ک نیست رفته رفته بهتر از اینم میشه....میدونی استرس حتی ...

نه مشکلم هورمونی نبود

این محلول ترکیبی هست که باید دو بار در روز روی کف سرم مالش بدم

برا من کم پشت تر از این شده و متاسفانه ریزشمم کمتر نمیشهچون مشکل من ریزش اندروژنیکهخداروشکر کن این م ...

به درمان ادامه بده شاید بهتر شد ناامید نشو (یکی نیست به خودم امید بده😁)

نه مشکلم هورمونی نبود این محلول ترکیبی هست که باید دو بار در روز روی کف سرم مالش بدم

تقریبا شبیه محول منه....ماینوکسیدیل داره و لاتانوپروست و بتامتازون ....این محلول رو زدی اولش ریزشت بیشتر نشد؟

عکس از قبل از استفاده از داروها نداری؟