2821
2789
عنوان

مو کم پشت

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 23 پست
تقریبا شبیه محول منه....ماینوکسیدیل داره و لاتانوپروست و بتامتازون ....این محلول رو زدی اولش ریزشت ب ...

نه ریزشم اصلا بیشتر نشد یه مدت هیچ تغییری نداشتم

بعد یه مدت ریزشم قطع شد

اما حجمشون تغییری نکرده

متاسفانه عکس ندارم از قبل

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه ریزشم اصلا بیشتر نشد یه مدت هیچ تغییری نداشتم بعد یه مدت ریزشم قطع شد اما حجمشون تغییری نکرده متا ...

این محلول بیشتر کف سر رو میپوشونه....یعنی کف سرت موهای ریز ریز در میاره

این محلول بیشتر کف سر رو میپوشونه....یعنی کف سرت موهای ریز ریز در میاره

من یکم مو ریز درآوردم اما به اندازه ای زیاد نبودن که یکم موهام رو بهتر از قبل نشون بده

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...

من یکم مو ریز درآوردم اما به اندازه ای زیاد نبودن که یکم موهام رو بهتر از قبل نشون بده

ببین ی مکمل بود ب اسم هیراکتیواتور مثل معجزه عمل میکرد

کف سر پر از مو میشد خیلی عالی بود الان متاسفانه نیست

این مکمل

مکملای مو کلا هیچی خوردی ازشون؟ هیرویت. هیرتامین

فیتو .....

من این روشا رو امتحان کردم

خودم، مادرم و خواهرم کلی بیبی هیر درآوردیم و موهامون از قبل هم پرپشت تر شد

روغن کندوش اصل هفته ای دو بار بزن کف سر بعد ۵ ، ۶ ساعت بشور

رزماری و میخک رو توی ۴ لیوان آب بجوشون تا بشه ۳ لیوان بعد بریز توی اسپری هر روز اسپری کن( نیازی به شستن نداره)

دوست عزیز اگه بهت درخواست دوستی دادم سوال ضروری داشتم لطفا قبول کن🙏🏻

ببین ی مکمل بود ب اسم هیراکتیواتور مثل معجزه عمل میکردکف سر پر از مو میشد خیلی عالی بود الان متاسفان ...

اصلا اسم دارو های اولیه که مصرف کردم یادم نیست

حجم موهات مثل منه

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز