2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

213 بازدید | 29 پست

سلام من سر یه مسائلی با خواهر شوهرم دعوا کردم مثلا اینکه تو دوران بارداری و زایمانم به من نگفت یک بار بیا خونه ی ما یا بیام پیشت خانم خوبیه من یک بار بهش گفتم نیاز به کمک دارم بیا بچه رو نگه دار بتونم برم دوش بگیرم مادرم نبود گفت نمیتونم بیام یا مادرم اوایل زایمانم یه سفر ضروری براش پیش اومده بود رفته بود سفر بهش گفتم بیا پیشم گفت میخوام برم بیرون فرداشم یه زنگ نزد بگه بیام پیشت تنهایی حالا من باهاش دعوا کردم همه رو گفتم اونم قهر کرد منم دیگه بهش زنگ نزدم شوهرم خیلی ناراحته حق میخوام بدونم بهش پیام بدم ازش معذرت خواهی کنم بابت رفتار تندم و من توقع زیادی داشتم یا نه؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان همیشه سعی کنید توقع تونو از دیگران کم کنید اینجوری ارامش بیشتری دارید

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
ن  رودار میشه

فقطم به خاطر شوهرش که آدم فوق العاده خوبیه و خیلی جاها دست مارو گرفته و به خاطر شوهرم میگم باهاش آشتی کنم؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

معذرت خواهی نکن ولی اونم وظیفه ای درقبال شما نداشته عزیزم ولی کشش نده دیگه

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

به نظرم توقعتون زیاد بوده

به هرحال هرکس گیرو گرفتاری خودشو داره

الان اگر دقت کتین خیلیا تاپیک میزنن که نادرشوهرم گفت مهمون دارم بیا کمک و ناراحتن ازچنین پیامی

و امثال چنین موضوعاتی

معذرت خواهی نکن ولی اونم وظیفه ای درقبال شما نداشته عزیزم ولی کشش نده دیگه

آخه همش میگفت دلم واسه بچه تنگ شده خب اگه تنگ شده چرا نمیای پیشش من که نگفتم نیاد در ضمن این تنها برادر زاده ش بوده چه اشکالی داشت میومد دوساعت پیشش من بتونم کارامو کنم من نخواستم کاری واسم انجام بده که فقط حواسش به بچه ام باشه همین

به نظرم توقعتون زیاد بوده به هرحال هرکس گیرو گرفتاری خودشو داره الان اگر دقت کتین خیلیا تاپیک میزن ...

اخه من اولین بار بود ازش کاری خواستم انجام بده به من گفت میخوام با دوستم برم خرید گفتم دست شما درد نکنه توقع نداشتم در نبود مادرم نتونم رو شما حساب کنم

خیلی توقعت زیاده .من خواهرشوهرم زاییدم یه نیم ساعت اومد دیدنم رف که رف همین یه برادر زاده هم داره کلا همین یه داداش داره تازه خواهرم نداره ولی اصلا و ابدا کمک نمیکنه تازه مهمونم دارم از جاش تکون نمیخوره