سلام من سر یه مسائلی با خواهر شوهرم دعوا کردم مثلا اینکه تو دوران بارداری و زایمانم به من نگفت یک بار بیا خونه ی ما یا بیام پیشت خانم خوبیه من یک بار بهش گفتم نیاز به کمک دارم بیا بچه رو نگه دار بتونم برم دوش بگیرم مادرم نبود گفت نمیتونم بیام یا مادرم اوایل زایمانم یه سفر ضروری براش پیش اومده بود رفته بود سفر بهش گفتم بیا پیشم گفت میخوام برم بیرون فرداشم یه زنگ نزد بگه بیام پیشت تنهایی حالا من باهاش دعوا کردم همه رو گفتم اونم قهر کرد منم دیگه بهش زنگ نزدم شوهرم خیلی ناراحته حق میخوام بدونم بهش پیام بدم ازش معذرت خواهی کنم بابت رفتار تندم و من توقع زیادی داشتم یا نه؟
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
آخه همش میگفت دلم واسه بچه تنگ شده خب اگه تنگ شده چرا نمیای پیشش من که نگفتم نیاد در ضمن این تنها بر ...
عزیزم منظورمن اینه اگه این کارومیکرد ازروی محبتش باید میکرد نه زوری یا بخواد جواب پس بده عزیزم ازکسی توقع نداشته باش شاید طرف مقابل شما حس تحمیل بهش دست داده که البته با گلایه شما حسش درست از اب دراومده ان شاا..خدا به خودت سلامتی بده وسایه مادرت بالای سرت باشه
نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است.نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد. (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خیلی توقعت زیاده .من خواهرشوهرم زاییدم یه نیم ساعت اومد دیدنم رف که رف همین یه برادر زاده هم داره کل ...
میدونی سر یه مسئله ای به من گفت من توقع دارم داداشمو زنش تولد بچه هام یادشون باشه بیان من هر سال بهترین کادوهارو واسشون گرفتم بردم چطور اون این حرف و بزنه من توقع نداشته باشم دوساعت پیش بچه ام باشه اینم یه دونه برادر دار و اینم تنها بچه برادرشه حتی با اینکه ماشین داره به من میگه راتون دوره نمیام میذاره یه وقتایی که بچه ش تعطیل باشه میاد که شام بمونه یه وقتایی شاید من دستم تنگ باشه نتونم مهمونی برگذار کنم اما من توی بارداریم ده بار اونو شام دعوا کردم اون حتی یکبارم نگفت بیا خونم
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
عزیزم منظورمن اینه اگه این کارومیکرد ازروی محبتش باید میکرد نه زوری یا بخواد جواب پس بده عزیزم ازکسی ...
منم همین و میگم پس نباید از برادر خودش انتظار داشته باشه تولد بچه هاش کادوهای آنچنانی بخره
چی بگم شاید حق با شما باشه ولی در قبال حق بدین نباید اونم توقع داشته باشه من هر سال جشن تولد بچه هاش کادو بخرم ببرم شاید نداشته باشم درسته؟
آره عزیزم وظیفه شما هم خرید کادو اونم گرون قیمت نیست همیشه با اطرافیانت مهربون باش ولی هیچ وقت پر ت ...
ممنون خواهش میکنم حالا چیکار کنم قهر بمونم
خانوما وقتي تو كلينيك سوال ميپرسيم كي جوابش مياد؟كجا بايد جوابشو ببينم؟من تازه اومدم بلد نيستم زياد
همون قسمت زنگ هست پیامش میاد دوسه روز دیگه میاد