2777
2789
عنوان

اخه چرا

263 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها من ۱ ساله که نامزدم شبایی که میرم خونه مادر شوهرم و قصد خوابیدن دارم انگار تمام غمای دنیا میریزه تو دل من مادر شوهرم خیلی خوبه بخدا کاری به کارم نداره ولی راحت نیستم که همش میگم یه وقت زیاد نخوابم معذبم خیلیییی سختمه واقعا نمیدونم چرا خیلیییی حسرت میخورم به بعضی عروسا که میرن هفته ای میمونن خونه مادر شوهراشون ولی من اینطوریم ..دیدید کسی مثل من باشه؟؟🤫😣😪😪

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

نه بابا ول کن من خودم تا لنگ ظهر میخوابیدم اونجا

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا ول کن من خودم تا لنگ ظهر میخوابیدم اونجا

وای من از ساعت ۸ هی نیم ساعت نیم ساعت بیدار میشم به گوشی نگاه میکنم که یه وقت دیر نشه زشت شه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

من خيلي كم مي رفتم خونه مادرشوهرم كه شب بمونم شوهرم شيش و نيم مي خواست بره سركار منم باهاش مي رفتم تا ببرتم خونه خودمون و حتي يه بارم نموندم مي ترسيدم خوابم ببره خواهر شوهرمو بچه هاشم صبح زود اوار مي شدن ترجيح مي دادم برم 

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕
من هرشب خونه مادرشوهرم بودم همیشه هم تا ساعت ۱۲ ظهر میخوابیدم اون طفلکی هم چیزی نمیگفت الان فهمیدم ک ...

چیشد که فهمیدی کارت اشتباهه؟؟

وای من از ساعت ۸ هی نیم ساعت نیم ساعت بیدار میشم به گوشی نگاه میکنم که یه وقت دیر نشه زشت شه

اولاش اینطور بودم منم ولی کم کم روم باز شد زیاد سخت نگیر اونجاهم مث خونه خودته 

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
خوب خودشون تا ساعت چند ميخوابن؟؟؟ نامزدت تا ساعت چند ميخوابه؟

خودشون صبح زود بیدار میشن شوهرمم بخاطر من چون من عادت دارم تا ظهر بخوابم میخوابه که من سختم نباشه ولی فقط بحث بیدار شدن نیس ک اصلا نمیدونم چرا انقدر سختمه اگه شب نخوام بمونم میرم خیلی هم بهم خوش میگذره ولی وقتی بخوام بمونم اصلا پریشونم

من حتی یک شبم نموندم   البته این که دعوتم نمیکردنم بی تاثیر نیست    

بهتررررر