2777
2789
عنوان

اخه چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 28 پست
چیشد که فهمیدی کارت اشتباهه؟؟

روشون ب روم باز شده بود و ازم یکسره توقع داشتن تموم کارای خونه رو بکنم تا شستن دستشویی ها ..... و اینکه اینجوری برا شوهرمم عزیز ترم اون دوست داره من هرشب برم پیشش اما الان نمیرم همون یه شبی ک میرم خونشون چشم ازم برنمیداره مدام دورم میچرخه

من اصلا نمیموندم.احترام ادم اینجوری بهتر حفظ میشه

من شوهرم میگه نرمم ناراحت میشه مجبورم وگرن اصلا دوس ندارم شب اولی ک پیشش خوابیدم تا صبح از ذوق خوابم نمیرفت ولی دفه دوم دیگ سختم شد

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روشون ب روم باز شده بود و ازم یکسره توقع داشتن تموم کارای خونه رو بکنم تا شستن دستشویی ها ..... و ای ...

افرییین که به این نتیجه رسیدی 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
من نمیخوابیدم به همین دلیلی که شما اوردید.به خاطر همین هیچ وقت نخوابیدم البته تعارفمم میکردن که بمون ...

من شوهرم ناراحت میشه وگرن هیچ حا مثل خونه خودمون رخت خواب خودم نمیشه با خیال تحت تا ظهر میخوابم 

برا تا ظهر خوابیدن هم روبروم چیزی نمیگفتن اما پشت سرم میگفتن تنبله چجوری همش خوابه

مادر شوهر من تو روم که میگه چرا بیدار شدی برو بخواب حتی چیزی هم تو اتاق باشه نمیاد در بزنه ولی پشتم نمیدونم دیگه چیا میگه

ولی سخته من هنوزم که هنوزه بعد ۳ سال از عقدم گذشته سخته برام، احساس معذبی دارم😶😶😶

خیلی سختهههه 

خودشون صبح زود بیدار میشن شوهرمم بخاطر من چون من عادت دارم تا ظهر بخوابم میخوابه که من سختم نباشه ول ...

عزيزم با شوهرت در ميان بزار موضوع رو بهش بگو

شايد نامزدت امد خونه شما موند

من شوهرم ناراحت میشه وگرن هیچ حا مثل خونه خودمون رخت خواب خودم نمیشه با خیال تحت تا ظهر میخوابم  ...

چه خوب که ناراحت میشه شوهرمم به من یه تعارف نمیزد.ای خدا یادش میفتم حرصم میگیره شوهرم 7 روز هفته 5 روزشو خونمون بود بعد من یه شام اونم ماهی یه بار میرفتم.یادمه سال اول ماه رمضونش منو خونشون نبرد الانم یادم

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی
عزيزم با شوهرت در ميان بزار موضوع رو بهش بگو شايد نامزدت امد خونه شما موند

خونه خودمون که اصلاااا نمیشه داداش بزرگ دارم شوهرم خودش خجالت میکشه بمونه 

چه خوب که ناراحت میشه شوهرمم به من یه تعارف نمیزد.ای خدا یادش میفتم حرصم میگیره شوهرم 7 روز هفته 5 ر ...

عزیزم عب نداره حالا با فکر کردن بهش اوقاتتو تلخ نکن

الان ناراحتیت چیه استارتر جان؟ من الان ۲ ساله عروسی کردم. ۴ سال هم عقد بودم. ولی با این وجود خیلی معذبم که بخوام خونه مادرشوهرم بخوابم. دقیقا بخاطر اینکه اونجا آدم خواب راحت نداره. من حتی تو خونه خودمم وقتایی که تا لنگ ظهر خوابم، استرس دارم نکنه اونا زنگ بزنن من جواب ندم بفهمن خوابم. در اینجور مواقع بعدا که زنگ میزنم میزنم، میگم گوشیم سایلنت بود. البته دروغم نگفتم دیگه. گوشیم سایلنته. طبیعیه پس. غصه نخور.

ولی بعنوان کسی که تجربه ۴ سال عقد رو داره، زیاد خونه مادرشوهرت نرو و نمون. من اوایل به خواست شوهرم زیاااد اونجا میرفتم. ولی بعد شوهرم خودش گفت کم بیا. بخاطر خودم و حرفایی که میزدن. البته خانوادش خیلییی خوبن. ولی بهرحال حرف و حدیث همیشه هست. خیلی مراقب بلش.