2821
2789
ی جورایی چون وابسته اشم از سن ۱۳ رو اینور کنار این ادم بودم کلا

این طبیعیه وابستگی بعد از این همه سال خیلی سخته ولی وابستگی با عشق فرق داره گاهی میمونیم چون عادت کردیم نه چون واقعاً خوشبختیم

بخاطر اینکه بچت پیشت بود یا چون قبلا زایمان داشتی؟

چون بچه اوردم خانواده ها مخالف میکردن

۵ سال بایکی بودم برام می مرد اما خانوادش بشدت مخالف بودن چون بچهداشتم تهش هم رفتن یکی دیگ روبراش گرفتن درحالی که نه خونه داشت نه ماشین نه زمین چون از من دور بشه ازهمه لحاظ خوشکلی خانواده پول ازش سرتر بودم

حداقل ذات داشتم دلسوز بودم ولی خب من هنوزم خون گریه میکنم بخاطر شانسم از بی وفایی اون میسوزم

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

متاسفانه الان ۲ ساله بخاطر عادت موندم نه عشق

این خودآگاهی خیلی مهمه که بدونی چرا موندی حالا که میدونی سوال اینه که میخوای چقدر دیگه وقت زندگیتو به این بدی؟

چرا مگه چجوری بود

کی چجوری بود بچه رومیگی یا پدرشو؟

اگه بچه منظورت بایدبگم همیشه گریه میکنه هرروز یچی میخاد توقع های زیادی ازم داره درحالی که میدونه من درحدتوانم براش خرج کردم توعمرم از هیچ مردی هزار تومن هم نگرفتم همیشه خودمو قوی نشون دادم ک یکی نگه این مطلقه ست ازپسرا پول میکشه غرورم برام خیلی مهم تره

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
این خودآگاهی خیلی مهمه که بدونی چرا موندی حالا که میدونی سوال اینه که میخوای چقدر دیگه وقت زندگیتو ب ...

راستش من هنوزم منتظرم درست شه میگم برم خونه بابام میاد اونجا شاید بهتر بشه ولی دیه این زندگی رو نمیخوام از اونور فکر بچمم از اونور خودمو بیشتر از همه دوست دارم نمیدونم بعد طلاق چجوری میشه زندگیم

من نمیتونم از پسش بربیام میخوام برم خونه بابام اونم نمیتونم ازش بخوام خرج بچمو بده

بعد طلاق چطور میخای خرج بچه توبدی

میخای بری سرکار

کی چجوری بود بچه رومیگی یا پدرشو؟اگه بچه منظورت بایدبگم همیشه گریه میکنه هرروز یچی میخاد توقع های ز ...

واقعا اره بچه های امروز توقع بالا دارند باباش خرجشو نمیده یعنی؟

راستش من هنوزم منتظرم درست شه میگم برم خونه بابام میاد اونجا شاید بهتر بشه ولی دیه این زندگی رو ...

این ترس طبیعیه ولی خیلیا بعد از طلاق گفتن کاش زودتر این تصمیم رو میگرفتن بچه هم تو محیط آرومتر بهتر بزرگ میشه تا کنار پدری که مادرشو کنترل میکنه با یه وکیل مشورت کن حقوقت رو بدون بعدش تصمیم بگیر

واقعا اره بچه های امروز توقع بالا دارند باباش خرجشو نمیده یعنی؟

اگه بره پیشش اره لباس وهرچ بخادبراش میخره ولی طلا گف اصلا نمیخرم بایدبیاد پیش خودم بمونه

پول هم زیاد بهش نمیده

بچمون الان ۲ سالشه اونم به زور باردار شدم حتی میخواستم سفط کنم نزاشت

گلم همه چی زندگی اینقدر الکی نیست

شاید سنت کمه متوجه تصمیمات و اثراتش نیستی

ازین به بعد عاقلانه فکر کن و تصمیم بگیر.

کسی به زور نیمتونه کسی رو مجبور تمکین کنخ

💕

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز