2821
2789
چرا شما ک ۶ سال دیدی این ادمو ازش بچه دار شدی؟واقعا نیمخوام شماتت کنمولی پارانوئید ژنتیک هم داره..ژن ...

بچمون الان ۲ سالشه اونم به زور باردار شدم حتی میخواستم سفط کنم نزاشت

بندازش رو پدرش دیگه چیه؟! بچه رو ایشون به دنیا اورده جفتشون به یک اندازه در برابرش مسئولنهمسرشون هم ...

اگر مشکل مالی نداره مستقله خب با خودش ببره.یکی هم مث من که نمیتونه تموم امکانات روبراش جور کنم ولی بهم زور میگ هرکاری براش میکنم درحد توانم باز میگ توفقیری باید میدادم ب پدرش

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من نمی دونم زندگی الان شما چقد براتون زجر اوره .فقط میدونم بعد از جدایی زندگی هم سختی های خودش رو دا ...

اینجا هم داره منت سرم گذاشته میشه. ارامش ندارم قرص ارامش بخش استفاده میکنم کلا شاید بهتر این جهنم باشه

اگر مشکل مالی نداره مستقله خب با خودش ببره.یکی هم مث من که نمیتونه تموم امکانات روبراش جور کنم ولی ب ...

من نمیتونم از پسش بربیام میخوام برم خونه بابام اونم نمیتونم ازش بخوام خرج بچمو بده

اگر مشکل مالی نداره مستقله خب با خودش ببره.یکی هم مث من که نمیتونه تموم امکانات روبراش جور کنم ولی ب ...

متوجه شرایط تون هستم و بخاطرش متاسفم ولی وضعیت ایشون با شما فرق میکنه
البته که استطاعت مالی خیلی مهمه ولی در وهله اول سلامت و امنیت مطرحه
بچه ایشون ممکنه پیش پدرش امنیت نداشته باشه

بعد که جدا شدی چجوری بودی حالت اینا روحیه ات

راستش اوایل ازاینک مطلقه شدم و تا الان که ده سال میگذره حالم ازخودم بهم میخوره

توهرشرایطی بودم بازم این حس نابودم میکرد واینک تنهایی بعدش نابودم کرد خواستگارامو بخاطر بچه ازدست دادم والان اصلا حال روحیم خوب نیس

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
متوجه شرایط تون هستم و بخاطرش متاسفم ولی وضعیت ایشون با شما فرق میکنهالبته که استطاعت مالی خیلی مهمه ...

ولی هرپدری هرچقدرهم بدباشه با بچه خودش بدنمیشه

بالاخره مجبوره باجون ودلش نگهش داره

داداشش نه نباید اشنا باشه که با یه مشاور خوب در مورد شرایط خودت و اینکه چه تصمیمی بگیری بهتره صحبت ک ...

امروز زنگ میزنم بهش درمورد طلاق میگم فعلا اون بیشتر پدرم پشتمه

راستش اوایل ازاینک مطلقه شدم و تا الان که ده سال میگذره حالم ازخودم بهم میخوره توهرشرایطی بودم باز ...

بخاطر اینکه بچت پیشت بود یا چون قبلا زایمان داشتی؟

من امسال فهمیدم پارانوئیدداره دکتر تایید کرد وگرنه که فکر میکردم من مقصرم همیشه مغزمو شستشو داده ب ...

مگه میشه؟👀 مگه نوی جامعه زندگی نمیکنی؟اینترنت دستته

حالا شاید ندونی پارانوئید داره ولی دیدی ک مشکل داره و طبیعی نیست..

💕

مگه میشه؟👀 مگه نوی جامعه زندگی نمیکنی؟اینترنت دستتهحالا شاید ندونی پارانوئید داره ولی دیدی ک مشکل د ...

میگفتم کسی باور م نداشت میگفتن بهونه اته تا امسالم برادر شوهرم بنده خدا اون به زور بردمون پیش روانشناس وگرنه نمیومد

اینجا هم داره منت سرم گذاشته میشه. ارامش ندارم قرص ارامش بخش استفاده میکنم کلا شاید بهتر این جهنم ...

اگه درامد نداری مطمعن باش اونجایی که میری از خونه ی خودت جهنم تره .اینجا میتونی با شوهرت دعوا کنی چرا خرجم رو نمیدی .ولی اونجا نه .نمیتونی حتی بکی چقد پول لازم داری .خیلی ها رو دیدم که با داستن درامد هم از خونه ی پدرشون اومدن بیرون وخونه اجاره کردن ومستقل شدن .میخام بگم بدون داشتن استقلال مالی طلاق گرفتن اشتباهه .خیلیم اشتباهه.

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

هرکسی ک با دلایل منطقی و درست طلاق گرفته و ب فکر ارامش خودش بوده پشیمون نشدهاقایون فکر میکنن پشیمونی ...

شمام همه نیستی در مورد همه نظر بدی تو همین سایت اکثر خانوما الان پشیمونن ...اگه هم به زبون نیارن تو دلشون پشیمونن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز