2821
2789
اره شایدم همینطور بشهبهرحال حتما با یه مشاور خانواده صحبت کن بی گدار به آب نزنسنی نداری هنوز تصمیمی ...

نمیدونم هر شب من زنگ میزنم داداشش که مشاوره اون ی چی بهش میگه درست میشه دوباره فرداش همونه انرژی مردونه نداره دیه انگاری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این تصمیم خیلی سختیه و هیچکس نمیتونه جای تو بگیره ولی وقتی آدم نه آرامش داره نه اعتماد نه امنیت مالی سوال اینه که چی داره که بخواد بمونه پشیمونی هم معمولاً از تنهایی و ترسه نه از خود رابطه

نمیدونم هر شب من زنگ میزنم داداشش که مشاوره اون ی چی بهش میگه درست میشه دوباره فرداش همونه انرژی ...

داداشش نه
نباید اشنا باشه که
با یه مشاور خوب در مورد شرایط خودت و اینکه چه تصمیمی بگیری بهتره صحبت کن
نه در مورد همسرت و اینکه اون باید چیکار کنه

الان دقیقا این کارم کرد

هووف

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

این تصمیم خیلی سختیه و هیچکس نمیتونه جای تو بگیره ولی وقتی آدم نه آرامش داره نه اعتماد نه امنیت مالی ...

هیچی واقعا نه پول شاید ۴ سال دیه دستش به دهنش برسه ولی الان نه قدش بلنده نه جذابه نه کار داره نه ماشین نه اخلاق کلام

من نمی دونم زندگی الان شما چقد براتون زجر اوره .فقط میدونم بعد از جدایی زندگی هم سختی های خودش رو داره به خصوص اگه مستقل نباشی وسربار بقیه باشی .فرقی نمیکنه حتی اگه خونه ی بابات هم باشی گاهی اوقات رفتارها وحرفهاشون خیلی آزار دهنده میشه .به طوریکه که آرزومیکنی برگردی سر زندگیت .

جدایی اسون نیست خیلی زمان بر هست .واینکه کلی خرج داره .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

سعی کنید با هم بسازید طلاق اخرش پشیمونیه

هرکسی ک با دلایل منطقی و درست طلاق گرفته و ب فکر ارامش خودش بوده پشیمون نشده

اقایون فکر میکنن پشیمونی داره ولی برخلاف نظر شما نداره در موارد زیاد:)

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

هیچی واقعا نه پول شاید ۴ سال دیه دستش به دهنش برسه ولی الان نه قدش بلنده نه جذابه نه کار داره نه ما ...

پس چی داری که بمونی؟ اگه جواب مشخصی نیست شاید وقتشه جدیتر به گزینههای دیگه فکر کنی

چرا شما ک ۶ سال دیدی این ادمو ازش بچه دار شدی؟واقعا نیمخوام شماتت کنمولی پارانوئید ژنتیک هم داره..ژن ...

من امسال فهمیدم پارانوئیدداره دکتر تایید کرد وگرنه که فکر میکردم من مقصرم همیشه مغزمو شستشو داده بود کلا