2821
2789
خب این نصمیم به نظر میاد بیشتر از سر خشم و لجبازی با پدر بچه ست تا در نظر گرفتن صلاح و ارامش خود بچه

زندگیمو جهنم کرده کلا همش قهره همش باید نازشو کشید کلا میگه تو خیانت کردی ب من راستش الان بعد ۵ سال دیه به ته رسیدیم نه بچه مهمه برام نه بابای بچه

زندگیمو جهنم کرده کلا همش قهره همش باید نازشو کشید کلا میگه تو خیانت کردی ب من راستش الان بعد ۵ سا ...

متوجهم
میتونم تصور کنم چقد اذیت شدید اما بهرحال لازمه که تصمیم درست بگیرید
با مشاور صحبت کردید؟ مهریه ای دارید که بتونید بگیرید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجهم میتونم تصور کنم چقد اذیت شدید اما بهرحال لازمه که تصمیم درست بگیریدبا مشاور صحبت کردید؟ مهریه ...

هنوز با مشاور حرف نزدم ولی مهریه ام زیاده ۱۱۴ سکه اس

ترجیح میدم بزارمش پیش باباش تا ببینم کی میخواد کمکش کنه هی میگه برو برو من خودم میتونم فلانم

سلام بانو

میدونم زندگیت سخته

ولی اگه قصد رفتن داری بچت رو ببر

ولش نکن زیر دست اون دیوونه

اگه خدایی نکرده اتفاقی برا بچت بیوفته یک عمر پشیمانی داری

و این که بچه به مادر نیاز داره ، میتونی نفقشو بگیری ولی تنهاش نزار

اگر نمیتونی ببری بچتو ، خودت هم نرو ، تحمل کن

بچه ها خیلی مظلومن، تو رو خدا ولش نکن

سرنوشت خواهرای سنندجی رو بخون ، بچتو رها نکن .

خدا زیباست❤️🤍🌱️

سلام بانو میدونم زندگیت سخته ولی اگه قصد رفتن داری بچت رو ببر ولش نکن زیر دست اون دیوونه اگه خدایی ن ...

رفتم درخواست طلاق دادم درخواست حضانتم میدم میخوام یه مدت خوب اذیتشون کنه بعد بردارمش نمیزارم پیشش باشه ولی میخوام از طریق قانون برم جلو

اگه بچه نداری مشکلی نیست

اگه هم داری وب سیم اخر رسیدی بندازش رو پدرش روبرو

من طلاق گرفتم بچه هم پیش خودمه بخدااگه ده بار طلاق میگرفتم شرف داشت تا اینو بزرگ میکردم

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
هنوز با مشاور حرف نزدم ولی مهریه ام زیاده ۱۱۴ سکه اس

صحبت کنید حتما
بچه رو ببرید نفقه بهش تعلق میگیره مهریه رو هم بذارید اجرا اموالش هرچی که هست توقیف میشه به شما میرسه
بحشی از حقوقشم هرماه به حساب شما میاد
دیگه بعیده نتونید از پسش بربیاید

اگه بچه نداری مشکلی نیستاگه هم داری وب سیم اخر رسیدی بندازش رو پدرش روبرومن طلاق گرفتم بچه هم پیش خ ...

بندازش رو پدرش دیگه چیه؟! بچه رو ایشون به دنیا اورده جفتشون به یک اندازه در برابرش مسئولن
همسرشون هم مشکلات جدی روانی دارن ممکنه جون بچه رو به خطر بندازن
اون طفل معصوم خدایی نکرده بلایی سرش بیاد شما جوابگویی که انقدر راحت میگی بچه رو بنداز رو پدرش؟

صحبت کنید حتمابچه رو ببرید نفقه بهش تعلق میگیره مهریه رو هم بذارید اجرا اموالش هرچی که هست توقیف میش ...

کارشم ازاده از بالای نخل افتاده هیچی نداره نه حقوقی ن چیزی یارانه به یارانه دارم باهاش سر میکنم

بندازش رو پدرش دیگه چیه؟! بچه رو ایشون به دنیا اورده جفتشون به یک اندازه در برابرش مسئولنهمسرشون هم ...

اگر من برم مادرشوهرم مجبوره بزرگش کنه که سر ۲ هفته همه شونو عاصی میکنه ببریدیش پیش مامانش

اگر من برم مادرشوهرم مجبوره بزرگش کنه که سر ۲ هفته همه شونو عاصی میکنه ببریدیش پیش مامانش

اره شایدم همینطور بشه
بهرحال حتما با یه مشاور خانواده صحبت کن بی گدار به آب نزن
سنی نداری هنوز تصمیمی نگیر که برگشت نداره
امیدوارم همه چیز برات به خیر و آرامش ختم شه