2777
2789
عنوان

علائم شکستگی

4767 بازدید | 9 پست

بچه ها علائم شکستگی بینی چیه؟؟؟خیلی درد میگیره؟؟؟یا خیلی خون میاد 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من بینیم خورد به کمد خیلی خیلی خون اومد خیلی هم وحشتناک درد داشت در حدی که چشمام سیاه میشد نمیتونستم حرف بزنم تا مرز بیهوشی

رفتم عکس گرفتم شکر خدا نشکسته بود

یعنی میخوام بگم به این راحتی ها نمیشکنه

والا من بینیم خورد به کمد خیلی خیلی خون اومد خیلی هم وحشتناک درد داشت در حدی که چشمام سیاه میشد نمیت ...

واسه من بعد نیم ساعت نور انداختم تو بینیم دیدم یه خورده خون اومده ی رب اول به طرز وحشناکی درد داشت ولی بعدش بهتر شد الانم وقتی دست میزنم رو استخون بینیم یه خورده درد میگیره ..احتمال شکستگی داره؟؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
واسه من بعد نیم ساعت نور انداختم تو بینیم دیدم یه خورده خون اومده ی رب اول به طرز وحشناکی درد داشت و ...

نه فدات شم فکر نکنم شکسته باشه

برای من دقیقا رو غضروف بود با یه شکاف عمیق

شاید 10 دقیقه اصلا خونش بند نمیومد دردش به حدی بود که حس میکردم الان چشمام از حدقه میزنه بیرون

اما شکر خدا هیچی نبود

فقط دکتر پانسمان کرد گفت 1 هفته زیاد سر تو پایین ننداز تا چند روز هم آب به زخمت نرسه

ان شاءالله برای شماهم چیزی نیست

نه فدات شم فکر نکنم شکسته باشه برای من دقیقا رو غضروف بود با یه شکاف عمیق شاید 10 دقیقه اصلا خونش ...

اخه دماغ لامصب من عمل کردم با یه اشاره میخواد کنده شه