2821
2789
عنوان

نامزدم

91 بازدید | 13 پست

دیروز صب رفته بود با پدر مادرش ثبت نام کنه خواهر زاده شو بم زنگ زد گفت یکم حرف زد من معذب بودم جلو پدرش اینا حرف بزنه قطع کردم و ظهر رفته بود کار اداری داشت بعدم بنزین وفلان اینا بعدم رفت خرید غروبش گف بچه هارو میبرم بیرون آیا حق من نبود همون وقتی که برا بیرونرفتن بچه ها داشت میزاشت برا من با من حرف میزد تا ۱۲شب از ۹بچه هارو برده بیرون که پسر خاله اش که پسر خاله واقعیش هم نیست هی اصرار میکرده منو ببر نمیبرد ناراحت میشد ناراحتی اون مهمبوده اما من نه رفته بین شون هم بم زنگ میزد حرف میزدش شب هم ساعت ۱ بعد شام اینا حدود ۱۰دقیقه حرف زد گفتم برو بخواب خسته شدی رقت خوابید

صب پیام صب بخیر داد حالمو پرسید اینا جوابش دادم بعد گفتم بیای ت. برنامه امروز وقت مون برا هم باشه دیدم زنکزد گف با داداشش رفته لاسینک موتور درست کنه گفتم پیام نخوندی اولویتت نبودم نیستم گفت منم اواویتت نبودم دست پش گرقت گف تو خودت رفتی با دوستت تلفنی حرف بزنی بش گقته بودم صبحونه بخوره بیاد چت کنیم منتظر شمزنگ زد داره میره

بعدم دوبار الان زنگ زد جوابش ندادم حق با کیه

چت روز بعد قراره بیاد خونمون حضوری بش بگم یا تو پیام

حساسم ؟یا واثها حق دارم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینگه بگم برام وقت بزار بچه بازی ؟؟؟

اینکه گیر میدی بچه بازیه کسی ک بخواد وقت بزاره میزاره نیاز نیس بهش بگی وقتی وقت نمیزاره یعنی دوستت نداره

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

ینی چیییی الان ینی چیزی نگم بهش

هرکی طبق تجربه های خودش نظر میده چیزی که به من ثابت شده مردا الویتشون حس خودشونه ینی اگ خودش نیاز داشته باشه به ارتباط زنگ میزنه پیام میده یا هر مورد دیگ ایم همینن وگرنه هرچقدرم تو از ناراحتیت بگی بخوای ک درکت کنه هیچ تاثیری نداره روشون اگ هم بگه چشم حلش میکنم دو سه روز میبینی به حرفش عمل میکنه دوباره میشه مث همون قبلش

اینکه گیر میدی بچه بازیه کسی ک بخواد وقت بزاره میزاره نیاز نیس بهش بگی وقتی وقت نمیزاره یعنی دوستت ن ...

دوسم که داره قشنگ معلومه کادوهای گرون میگیره واسه دیدنم کلی تلاش میکنه کارش جوری هستزیاد مرخصی نمیدن هرکار میکنه بیادوبه دیدنم لفظی کلامی میگه حواسش بمهست جلو همه دوس داشتن شو بروز میده ولی دقت کردم ناراحت باشه فاصله میگیره نمیدونم چیی شده من حساس شدم یانه

باید احساس و انتظارت را بهش بگی نه اینکه سرزنشش کنی.اونم حتما پاسخ هایی داره. ممکنه از پاسخ هاش ناراحت بشی ولی موضوع همینجا حل میشه. با گله و تیکه و کنایه چیزی بهتر نمیشه.

دوسم که داره قشنگ معلومه کادوهای گرون میگیره واسه دیدنم کلی تلاش میکنه کارش جوری هستزیاد مرخصی نمیدن ...

چ ربطی داره چ بسیار آدمااین کاررو میکنن اما بعدش ی حرکتی میزنن ک مشخص میکنه دوستت نداره

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...