2821
2789
عنوان

لیزر کمککککککک

63 بازدید | 24 پست

بچه ها من بار اولمه میخام برم لیزر بعد اصلا نمیدونم کجا و چه دستگاهی برم خواهش میکنم راهنمایی کنید.

پوست بدنم گندمیه موهای ضخیم و زیادی دارم و میخوام نواحی دست پا کامل زیر بغل برم. بیکینی هم اگ شد میرم ولی اصلااااا نمیذونم در مورد لیزر و دستگاهاش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خیلی تحقیق کردم بین اشنایدر پلاس تیتانیوم و کندلا

رفتم کندلا جلسه اول بیکینی رفتم

فارغ از نتیجه از لحاظ بهداشتی خیلیییییییییییییی خوبه چون قبلا برای زیر بغلم تیتانیوم فکر کنم یا ی دستگاه دیگ میرفتم اصلا رعایت نمیکرد

ولی تعریف تیتانیوم هم شنیدم

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

کندلا دستگاه خوبیه من ازش نتیجه دیدم...و اینکه یه روز قبلش برو حموم و حتما همه جارو شیو کن و روز لیز ...

ممنونم عزیزم خب این کندلا هر سالی باشه فرق نداره؟

من خیلی تحقیق کردم بین اشنایدر پلاس تیتانیوم و کندلارفتم کندلا جلسه اول بیکینی رفتم فارغ از نتیجه از ...

پس میگی کندلا بهتره؟؟ بعد نتیجه از نظر سلامتی چجوریه خیلی شنیدم بعدا ممکنه عواقب داشته باشه

پس میگی کندلا بهتره؟؟ بعد نتیجه از نظر سلامتی چجوریه خیلی شنیدم بعدا ممکنه عواقب داشته باشه

من موردی نشنیدم ولی این و از 99 درصد بقیه شنیدم که کندلا خیلی قوی تره من اول میخاستم برم تیتانیوم برای بیکینی هم نزدیک تر بود بهم هم ارزون تر بود ولی خب نتیجه برام مهم بود

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

اگه تحمل درد داری برو شاتی من خودم رولی تیتانیوم میرم تحمل دردم کمه ولی خوب جواب گرفتم

عههه شاتی درد داره؟؟ مگه رولی نبود ک درد داشت؟ اتفاقا تحمل دردم خیییلی کمه

یکی بالا گفته شاتی درد داره درست میگه؟😐😐

همه دستگاها خب کمی درد دارن درحد یه وشگون خب عزیزم موهات داره از ریشه سوزونده میشه مگه میشه درد نکنه؟اونی که بی درده بدون مفت نمیرزه

من موردی نشنیدم ولی این و از 99 درصد بقیه شنیدم که کندلا خیلی قوی تره من اول میخاستم برم تیتانیوم بر ...

اره دقیقا منم الان ۲ سالع میخام برم هی عقب مینداختم الان گفتم برم یجا خوب بعد چند وقت تضمیم گرفتم