2777
2789
عنوان

هر کسی که...

155 بازدید | 21 پست

الان ی صلوات بفرسته برای کنکور و هدفم و لایک کنه اینو من بعد از جوابا میام و براش ی صفحه یا ی سوره یا هر چی ک میخاین میخونم .هر چی ک میخاینو بنویسین تا بعدا بیام بخونم فقط سوره طولانی ننویسین دبگ:/اسمم نیلوفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی دعام کن

و اینکه بکووووووب با همه جونت درس بخون که همه ی عمرت حسرت این لحظاتو نخوری 

روی کل زندگیت تاثیرداره متاسفانه

میدونم واسه خیلیا صلوات فرستادید و خسته شدید،ولی اگه میشه واسه من و مشکلاتمم دعا کنید و صلوات بفرستید😪سخت بهش نیاز دارم😔جان خودتون دیگه این عکس پروفایلمو برندارید هی گم نشم😅

۲تا فرستادم برات توام برام۳تا صلوات بفرس عزیز

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

انشاالله کنکورتو خوب بدیو هر رشته ای که دوست داری قبول شی فرستادم برات.توام لطفا برای اینکه دخترم سالم و سلامت و به موقع بدنیا بیاد یدونه سوره حمد براش بخون.مرسی مهربووون

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله