2821
2789
عنوان

گند زدم🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 50 پست
خب اگه شرایطی که تو میخوای رو قبول نمیکنه چرا میخوای برش گردونی؟

خب میگم شاید رفته بهش فکر کرده و قبولش کرده
ببین در واقع شرط نذاشتم بلکه منظورم اینه یه ویژگی زندگیمو بهش گفتم

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
بچه ها به منم کمک میکنیدیه اقایی که چند ماه قبل از من خاستگاری کرد و یه شرایطی رو گفتم و قبول نکرد و ...

هیچ وقت دنبال هیچ مردی ندو حتی اگه شوهرت باشه.

بذار خودش بیاد جلو اگه شرایطتت منطقی بود تکرارشون کن اگرم نه که اصلاحشون کن ولی دنبالش نرو.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیچ وقت دنبال هیچ مردی ندو حتی اگه شوهرت باشه.بذار خودش بیاد جلو اگه شرایطتت منطقی بود تکرارشون کن ا ...

اگه پیامای بعدیمو هم بخونی ممنون میشم، در واقع شرط و شروط نیست بلکه ویژگی و وضعیت زندگیم منظورم بود
اینکه برگشته به شک انداختم که چرا!!!

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
اگه پیامای بعدیمو هم بخونی ممنون میشم، در واقع شرط و شروط نیست بلکه ویژگی و وضعیت زندگیم منظورم بودا ...

مردا چیزی روبخوان به دستش میارن اصلا غیرمستقیمی درکارشون نیست واسه به دست اوردن چیزی که بخوان.

ذهنتو درگیرش نکن بخواد خودش میگه ، بنظر میاد گیر یه آدم روانی افتادی که داره با روح و روانت بازی میکنه و البته شمام داری توی تله ش میوفتی!

مردا چیزی روبخوان به دستش میارن اصلا غیرمستقیمی درکارشون نیست واسه به دست اوردن چیزی که بخوان.ذهنتو ...

فکر نکنم روانی باشه چون حرکت خاصی نزده که باعث درگیری فکری و اذیتم بشه، بیشتر انگار خودش کمی درگیره که میتونه کنار بیاد یا نه..

ولی اوکی دنبالش نمیرم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز