2821
2789
عنوان

گند زدم🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 50 پست
منم خیلی بدم میاددوست اجتماعیرفیق دخترکوفتدردزهرمارنسل جدیدم ولی نمیتونم هضم کنم

سن بالا هم نیستم متولد ۷۸ام اما انگار من ی دنیای دیگم نسل جدید ی دنیای دیگ نمیتونم هضمشون کنم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سن بالا هم نیستم متولد ۷۸ام اما انگار من ی دنیای دیگم نسل جدید ی دنیای دیگ نمیتونم هضمشون کنم

منم ۸۱ ام

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

کاشکی بهش میگفتی نگه تو خوشت میاد بره پیشش همینجوری ازت تعریفکنه اون اقا نفهمه شما خوشت اومده اول او ...

اره

خودشم گفت بهش نمیگم تو خوشت اومده و اینا

قراره همین کارو کنیم

بچه ها به منم کمک میکنید
یه اقایی که چند ماه قبل از من خاستگاری کرد و یه شرایطی رو گفتم و قبول نکرد و دیگه صحبت نکردیم
چند روز پیش اومد تو محل کارم و یه سوال خیلی بیخود پرسید! شبیه همون سوال بیخودی که دفعه قبل برای بیشتر دیدن و گرفان شماره من اومد پرسید
چند رپزه خبری ازش نیست بنظرتون به یه بهونه بهش زنگ بزنم؟
کم و بیش خوشم اومد ازش
خب اخه چرا اومد پس دوباره سوال بیخود ازم پرسید؟!!!

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
بچه ها به منم کمک میکنیدیه اقایی که چند ماه قبل از من خاستگاری کرد و یه شرایطی رو گفتم و قبول نکرد و ...

خب اگه شرایطی که تو میخوای رو قبول نمیکنه چرا میخوای برش گردونی؟