2777
2789

وايتكس و تايد ماشين و با اب مخلوط كن بزن بعد هم با دستمال تميز كن عالي ميشه

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وايتكس يكم بريز

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....
یکی به منم بگه چدنای روی گازو چجوری پاک کنم چربیاشو

چدنای روز گازتو فققققققط چدناش که رنگ مشکیه یه لگن بذار تو تراس یا حیاط توش لوله بازکن صاف بگیر بریز و چدنا رو برا چن ساعت بذار بمونه بعد با فرچه بشور مثل روز اولش میشه

چدنای روز گازتو فققققققط چدناش که رنگ مشکیه یه لگن بذار تو تراس یا حیاط توش لوله بازکن صاف بگیر بریز ...

تشکر حتما امتحان میکنم🌺🌺🌵

هیچ چیـــزو سخت نگیــــر بجز دستــــاش