2821
2789
عنوان

موخوره

15 بازدید | 10 پست

سلام خانوما

من موهام کلی موخوره داره و همین ماه پیش موخوره گیری کردم و کلی از حجم موهام بخاطرش رفت ولی هنوزم موهام پر از موخوره هست، حتی یه موهایی که در ظاهر سالمن هم وقتی قیچیشون میکنم میبینم موخوره داره. دلمم نمیاد موهامو کوتاه کنم.

روشی هست که بشه از بین بردشون بدون کوتاهیی؟🥲

فقط کوتاهی

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

موخوره از خشکی مو میاد!ماسک موی آرگان بزن

من همه کار کردم ولی جواب نداده

بعد از حمام روغن ارگان میزنم و فقط از کش موی ساتن استفاده میکنم

یه جاهایی خوندم که نباید به ساقه موها شامپو زد بخاطر همین همیشه فقط ریشه سرمو شامپو میزدم ولی بازم موخوره گرفت و این دفعه خیلی بیشترن و تموم نمیشن انگار🥲

آرهشانه چوبیماسک مو هم تو حمام هم بعد از حمام میزنم

روغن ارگان و بادامم بگیر وقتی موهات نم دارن بزن به ساقه قسمت تهشون رو هم با دستت که روغنیه فشار بده سشوار و اتو مو ممنوع اگه موهاتم بی جونن داخلشون پوکه قرص تقویتی بخور نوک گیری ماهانه هم فراموش نشه روبالشتی ساتنم استفاده کن

اینم بگم که یه مدت پشت سر هم موهامو اتو میکشیدم اونم با حرارت زیاد، فکر کنم موهام بخاطر همون آسیب دی ...

صدرصد به خاطر همینه موی فر و موج دار به شدت حساسه قبلش حتما در صورت استفاده ضروری ضد حرارت خوب استفاده کن

من همه کار کردم ولی جواب ندادهبعد از حمام روغن ارگان میزنم و فقط از کش موی ساتن استفاده میکنمیه جاها ...

خب قبل از حمام روغن تراپی میکنن معمولا یک ساعت قبل حمام

چون اون شامپو حین حمام فقط روغن رو از بین میبره و کثیفی مو(که اگه زیاد هم حمام بری دیگه مو داغون میشه) ولی وقتی بعدش بزنی قبلش خود مو رو شکننده میکنه و خب بعدش اون روغن تاثیر آنچنانی نداره

پس قبلش نتیجه بهتری میده روغن نارگیل یا ارگان یا هرچیز دیگه

Keep swimming🪸🐛کاربری دست چند نفره!من و چند من دیگه بسته به شرایط و احساساتم😁