2821
2789
عنوان

خواهر زادم

47 بازدید | 6 پست

خواهر زادم چند ساله ازدواج کرده و بچه نداره با شوهرش بحثش شده

به شوهرش گفته اگر منو نمیخوای بیا جدا بشیم پسره گفته تورو دوست دارم ولی این زندگی و دوست ندارم

خواهر زادم گفته بیا جدا بشیم پس اینجوریه پسره به راحتی قبول کرده گفته من عذاب وجدان تورودارم اگر جدا بشیم

اینم گفته نداشته باش (با این حرفا فقط میخواسته واکنش پسره رو ببینه) میگ حتی به من گفت حقوحقوقمون چی میشه

اینم گفته مهریمو میگیرم ینی تا اینجا باهم حرف زدن

دیشب خواهر زادم میگ وسایلامو جم کردم بیام خونه مامانم گفت بمون نصف شب فردا برو اونم قبول کرد نیومد

حالا میگ تا صبح آشتی کردیم ولی همش گریه میکنه میگ اون حرف دلشو زده و منو نمیخاد ولی پسره گفته دروغ گفتم خواهر زادم باورش نمیشه

میگیم خب اگر اینجوری فک میکنی جدی گفته برو طلاقتو اقدام کن باز نمیتونه ازش بگذره باز میشینه گریه میکنه همممونو عصبی کرده با گریش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سر چی بحث کردن آخه؟مشکلاتشون جدیه؟

ماهم نمیدونیم ولی خواهر زادم کلا خودشو باخته خیلی کوتاه میاد

با اینکه خواهرم میگ من کامل پشتتم و حمایت میکنم اگر برگردی ولی نمیدونیم چیکار کنیم

سر چی بحث به اینجا کشیده؟

متاسفانه پسره هر اتفاقی بیوفته ناراحت بشه از یک چیزی نمیگ نمیگ تا این که دعوا میکنن همه چیو وسط میکشه ناراحتیهای قبلی هم میکشه وسط در صورتی که خواهر زادم میگ فک نمیکردم بابت این حرفا ناراحت بشه

حالا میگ سر اینکه ناهار نخورد رفت بیرون چون من مهمون داشتم خیلی سرم شلوغ بود ناهار نزاشتم

شامم اومد نداشته بود از خستگی زیاد برخورده بهش که تو کلا در عمل به من اهمیت نمیدی و تو حرفی همش

بحثشون شروع شده

متاسفانه پسره هر اتفاقی بیوفته ناراحت بشه از یک چیزی نمیگ نمیگ تا این که دعوا میکنن همه چیو وسط میکش ...

این بحث ها که طبیعیه پیش میاد تو زندگی

چند ساله ازدواج کردن

کاش اگه نمیتونن با هم درست ارتباط بگیرن و همو بفهمن تشویقشون کنین برن پیش مشاور

متاسفانه پسره هر اتفاقی بیوفته ناراحت بشه از یک چیزی نمیگ نمیگ تا این که دعوا میکنن همه چیو وسط میکش ...

عزیزم خب باید با گفتگو حل کنن کم کم در کنار هم یاد بگیرن

مثلا خواهرزادت وقتی اوضاع آروم شد یه چایی بریزه ببره دو تایی بخورن بگه هر وقت از هر چیزی ناراحت شدی همون موقع بگو نزار رو دلت تلمبار بشه منم که ناراحتیت رو نمیخوام بدونم ناراحتت میکنه دیگه تکرار نمیکنم

قاتل عفونت های باکتریایی