2821
2789
عنوان

لوبیا پلو 🤕

141 بازدید | 19 پست

من یکم ناواردم لوبیا پلو دارم درست میکنم اول گذاشتم لوبیا سبز یکم بپزه ولی کامل نپختن لوبیا ها چون شاید ده دیقه هم نجوشید چیکار کنم ؟ بدمزه میشه ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لوبیا ها رو با کمی نمک بزار بجوشه

نیازی ب پخته کامل نیست

وقتی دیدی رنگش عوض شد

بریز تو ابکش و روشو اب خنک بگیر

سوال دیگه ات چیه؟

اصلا نیاز ب پخت کامل نیست

چون موقع دم کشیدن مغزپخت میشه

درخواست دوستی ندید،متاهل هستم♥️💫 کاربر هبوط_۱۳ اگه باکاربری جدید برگشتی ،بهم درخواست بده. انشالله که سلامتی🤲

حتما لوبیا بزار روزه حدود ۲۰ دقیقه بعد پیاز داغ سرخ کن گوشت و سرخ کن داخلش رب بزن دارچین فراوان و زردچوبه و نمک بعد لوبیا رو بریز داخلش یه ته استکانی هم آب بریز روش بزار باهم خوب جا بیوفته برنج و آبکش کن لا به لای برنج مواد بریز و به نه استکانی گلاب بده روی برنج و بزار دم بیاد

اگر خیلیی بپزه موقع پخت ممکنه له بشه

اگر لوبیا هات با فشار ناخن نصف میشه ولی هنوز کمی سفتی داره خوبه

اما اگر دیدی ترد یا خشکه موقعی که گوشت و رب و ادویه رو تفت میدی، لوبیاها رو هم به مواد اضافه کن و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با کمی آب بذار ریزجوش بزنن

بعد که با برنج لایهلایه کردی و دم گذاشتی، لوبیاها باز هم میپزن.

من تفت میدم با گوشت پیاز وعده اب میریزم یکم بدزه

یعنی قبلش نمیپزید ؟ من چنبار درست کردم قبلش ی تیم ساعت گذاشتم پخت ولی احساس میکنم لوبیا پلورو آبکی میکنی این سری گفتم یکم زودتر بردارم ک یکم سفت باشن لوبیاها ولی یدونه لوبیا خودم خیلی بدمزه بود چون نیم پز بود اگر داخل مخلوط گوشت و لوبیا آب بریزم برنجم آبکی و شل نمیشه ؟

حتما لوبیا بزار روزه حدود ۲۰ دقیقه بعد پیاز داغ سرخ کن گوشت و سرخ کن داخلش رب بزن دارچین فراوان و زر ...

من آب گوجه هم میزنم نمیشه جای اب همون آب گوجه بریزم ک با اب گوجه بپزه ؟ اخه اگر آب اضافه کنم بی مزه نمیشه ؟

لوبیا ها رو با کمی نمک بزار بجوشهنیازی ب پخته کامل نیستوقتی دیدی رنگش عوض شدبریز تو ابکش و روشو اب خ ...

آهان من فکر کردم اگر کامل نپزه مزه خامی میده و بدمزه میشه نگران این بودم چون یدونه لوبیا خوردم خیلی بدمزه بود ترسیدم نکنه تو برنج همینحوری بشه ممنونم از راهنماییت عزیزم

آهان من فکر کردم اگر کامل نپزه مزه خامی میده و بدمزه میشه نگران این بودم چون یدونه لوبیا خوردم خیلی ...

نه عزیز دل، موقع تفت دادنه مواد لوبیاروهم تفت

میدی دیگه، درسته؟

ادویه حتما بزن. و پیاز فراوون خوشمزش میکنه

موقعی که خواستی بزاری دم بکشه پودر دارچین و

گل سرخ و زعفرون بزن

که عالییییی میشه

درخواست دوستی ندید،متاهل هستم♥️💫 کاربر هبوط_۱۳ اگه باکاربری جدید برگشتی ،بهم درخواست بده. انشالله که سلامتی🤲