khanomghamgin مدیر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 258 عنوان لوبیا پلو 🤕 | مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 20 پست من یکم ناواردم لوبیا پلو دارم درست میکنم اول گذاشتم لوبیا سبز یکم بپزه ولی کامل نپختن لوبیا ها چون شاید ده دیقه هم نجوشید چیکار کنم ؟ بدمزه میشه ؟ امروز | 15:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanomghamgin مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 258 نه عزیز دل، موقع تفت دادنه مواد لوبیاروهم تفتمیدی دیگه، درسته؟ادویه حتما بزن. و پیاز فراوون خوشمزش م ... بله گوشتو ک تفت دادم بعد لوبیارو میریزم ادویه زیاد میزنم خیلی ممنونم
khanomghamgin مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 258 وای گشنم شد پختی بگو کدوم روش انجام دادی خوب شد وای شرمنده 😄 جاتونو خالی میکنم البته اگر خوب شد🥲 اصلا تو غذا پختن اعتماد ب نفس ندارم حالا اگر خوب شد حتما میام میگم😄
یک،دوست،قدیمی عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 2170 بله گوشتو ک تفت دادم بعد لوبیارو میریزم ادویه زیاد میزنم خیلی ممنونم نوش جونت گلم😋☘️ درخواست دوستی ندید،متاهل هستم♥️💫 کاربر هبوط_۱۳ اگه باکاربری جدید برگشتی ،بهم درخواست بده. انشالله که سلامتی🤲
فاخته_60 عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 6517 یعنی قبلش نمیپزید ؟ من چنبار درست کردم قبلش ی تیم ساعت گذاشتم پخت ولی احساس میکنم لوبیا پلورو آبکی م ... میزارم ابش کشیده شه بعد بابونه آبکش شدهمخلوط. می کنم میزارم دم بکشهمهم اینه که خوشمزه شهاگه شما اول آبپز می کنی بعد قاطی می کنی اگه خوشمزه شه که مهم نیست من تازه خامه میزارم تو فریزرخیلی تفت میدن بعد میزارندفریزر
نسیم65 عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 1954 اهن پس بخاطر اونه ک شل میشه من فکر کردم لوبیا زیاد پخته برنجو شل کرده ؟ چجوری آب گوجه بزنم ک شل نشه ... برای لوبیا پلو مناسب نیست عزیزم چون رب گوجه میزنی دیگه آب گوجه شل میکنه خیلی
khanomghamgin مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 258 وای گشنم شد پختی بگو کدوم روش انجام دادی خوب شد وای ربش زیاد شد خیلی مزه رب میداد شوهرم گفت موادش این سری بیشتره گفتم احتمالا 😩 آرزو ب دل موندم یبار همه چی غذام خوب بشه