2789
عنوان

بی بی چک

65 بازدید | 11 پست

سلام

من با سوزش معده و تیر کشیدن زیر شکمم و پریودنشدم گفتم تست بی بی چک انجام بدم اولش خط cپر رنگ و خط tباید تو نور میگرفتی تا یه هاله ای ببینی بعد ۲ساعت الان اون خط پرنگ شده نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت برای اولین باره سر در نمیارم و تستمم نزدیک ظهر انجام دادم

فک کنم حامله ای

کاربری دست ۴ نفره🎀✨( کاربر اول): خودم (صاحب اصلی کاربری) ۲۰ سالمه دانشجوی پزشکی ام و مجرد🦋 (کاربری دوم): ثمین(خواهرم) ۳۳ سالشه و متاهله و یه دختر تقریبا ۱۳ ساله داره. (کاربری سوم): الینا (رفیقم) یه دختر ۲۱ ساله که دوست هم دانشگاهیمه و یه پارتنر داره. (کاربری چهارم): مطهره(رفیقم) یه دختر ۲0 ساله مجرد🌟✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله مثبت مبارکه

اگه ده روز گذشته برو آزمایش خون بده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ممنون از اقدامم خیلی گذشته ولی پریودم از ۱۰ام تا ۱۵باید میشدم که نشدم

به سلامتی صبر کن ده روز گذشت آزمایش بده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بی بی چک که دوباره امروز زدم دو دقیقه نشد دو خط شد به همسرم میگم برم ازمایش میگه حالا وایسا نمیدونم ...

اینم مثبت راست میگه صبر کنی ده روز بگذره بعد