2821
2789
عنوان

💔❤️‍🩹

67 بازدید | 9 پست

دیشب شوهرم رفته بود بیمارستان پیش پسر خالش دیر وقت اومد غذا نخوده بود بهش پیام دادم چیزس خوزدی جواب نداد زنگ زدم گفتم چیزی خوردی گفت درست کن گفتم دیروز جوجه بردم خونه مامانت اونو بخور گفت باشه اومد خونه دادو بیداد که چرا غذا نیست عربده کشی منم قبلا کباب داشتم اونو درس کردم بعدش یه لحظه اعصابم خورد شد گقتم مگه بهت پیام ندادم واسه چی جواب ندادی میگفتی نخوردم من درست میکردم هی جلوی صورتم داد کشسد منم گفتم اه برواونور اونم قاطی کرد میخواست صورتمو بکنه توماهیتابه روغن داغ انداختم کف اشپزخونه بادستاش محکم گردنمو فشار داد داشت خفم میکرد یه لحظه چشمام سیاهی رفت هیچ کسیم ندارم باهاش حزف بزنم گفتم اسنجا بنویسم خالی شم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نفس بکش، عمیق، فقط واسه خودت.

اون لحظه گذشت، الان توی جای امنی.

هیچ تقصیری نداشتی، نه واسه غذا، نه واسه داد زدن.

چشات رو ببند، خودتو ببر یه جای قشنگ.

اگه دوست داری با مادرت یا یه رفیق قدیمی صحبت کن یا پیام بده. همین که تونستی بنویسی، یعنی هنوز میتونی.

لازم نیست الان هیچ کاری کنی، فقط یک دقیقه به خودت مهربونی کن.تو جون سالم به در بردی، یعنی از اون لحظه قوی تری. برو یه لیوان آب خنک بنوش

آقا هستم

چه فایده وقتی شکستم ازش میترسم دیگه دوسش ندارم

میدونم شکستی و میترسی و دیگه دوستش نداری.
همین که میدونی دیگه دوستش نداری یعنی چشمات باز شده و این خوبه. ترس مال اون لحظه بود که دستش اومد سمت گلوت، الان توی جای امنی هستی. بذار گریه کنی،به هیچکی نگو خوشم، این حق توئه. از امروز فقط به چیزهایی فکر کن که مال خودته، مثل نفس کشیدن و خوردن یه غذای گرم.
اون مرد دیگه برات شوهر نیست، اون شده کسی که ازش میترسی و قبول کردنش خیالتو راحت میکنه.
هر وقت دلت گرفت دست بذار روی گلوت و به خودت بگو من زنده موندم. لازم نیست الان هیچ تصمیمی بگیری، فقط کافیه بدونی دوست نداشتنش نشون سلامت توئه.
تو از تاریکی اون شب برگشتی، یعنی هنوز خورشید برای تو طلوع میکنه. یقه لباست رو ول کن، یه نفس عمیق بکش و یه چای شیرین بنوش، بازم میتوني خوب بشی.

آقا هستم