2821
2789
عنوان

دلتنگی

78 بازدید | 24 پست

نمیدونم چرا عجیب یاد اون افتادم

خیلی وقته ندیدمش یعنی هرجا بدونه من هستم کنسل میکنه نمیاد حتی اگه خیلی ضروری باشه

دلم براش تنگ شده

خیلی حس بدیه که نه میتونی داشته باشیش نه میتونی فراموشش کنی فقط میتونی بسوزی و بسازی و حسرتت بشه اینکه یه بار دیگه شانسی تو خیابون ببینیش

عزیزم🥺💔

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بدترین حس دنیاست هیچ درمونی هم نداره

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.✨ ♡۱۴٠۳.۱۲.۱۲♡

بدترین حس دنیاست هیچ درمونی هم نداره

دقیقاا

هرچقدم سعی میکنی فراموش کنی نمیشه

باورت میشه 3 سال میشه که ندیدمش

من اصن نمیتونم وارد رابطه دیگه ای بشم ولی اون تو رابطه هس ولی خب احساس میکنم بیشتر بخاطر حرص دادن منه که رفته تو رابطه یا شایدم نه کلا فراموشم کرده