2821
2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 78 بازدید | 24 پست
دقیقاا هرچقدم سعی میکنی فراموش کنی نمیشه باورت میشه 3 سال میشه که ندیدمشمن اصن نمیتونم وارد رابطه دی ...

منم ۳ سال از کات کردنم میگذره ولی هنوزم واسش گریه میکنم میترسم هیچوقت خوب نشم

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.✨ ♡۱۴٠۳.۱۲.۱۲♡

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم ۳ سال از کات کردنم میگذره ولی هنوزم واسش گریه میکنم میترسم هیچوقت خوب نشم

نمیتونم قبول کنم اینو که دیگه هرچی بوده تمومه اون الان رابطه جدید داره مسیرش جداس نمیدونم چرا یه امیدی ته دلم میگه برمیگرده ولی خب ..

نمیتونم قبول کنم اینو که دیگه هرچی بوده تمومه اون الان رابطه جدید داره مسیرش جداس نمیدونم چرا یه امی ...

منم یه امید بیخودی و بچگونه دارم به نظرم مغزمونه که گولمون میزنه وگرنه اگه با منطق و عقل به این قضیه نگاه کنیم واقعا همه چی تموم شده 💔

من همیشه تو ذهنم باهاش حرف میزنم و ازش گلایه میکنم

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.✨ ♡۱۴٠۳.۱۲.۱۲♡

دقیقااا منم 🥲کاش هیچوقت اون روز اون کلاس رو نمیرفتم

امیدوارم یه روز پشیمون بشن :)