2821
2789
عنوان

شقاق(فیشر)

81 بازدید | 31 پست

خانما من حدود یکساله که با یبوست دست و پنجه نرم میکنم (بعد از کاهش وزن )بهترین دکتر هارو رفتم. کولونوسکوپی آندوسکوپی. آخرسر دکتر طب سنتی منو نجات داد ولی مدتیه با اینکه یبوستم اوکی شده معذرت میخوام دچار درد شدیدی اون ناحیه ام. خونریزی داشتم قبلا بدون درد اما الان خونریزی ندارم و دو روزه درد زیاد دارم طوری که نه میتونم بشینم نه راه برم امانمو بریده. چه پماد یا روغنی استفاده کنم؟

کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واسه یبوستت میشه بگی چی اثر داشت خدا خیرت بده؟ .....واسه دردتم تو آب گرم بشین یکربع برای من واقعا موثر بود کافیه چند روز امتحان کنی ...آجر گرم هم عالیه دردش ساکت میشه ..پماد هم من آ د میزدم و آنتی همورویید

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
چطوری یبوستو درمان کردید

واقعا وقتی میگیری دیگه ول کن نیست لامصب

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
چطوری یبوستو درمان کردید

دنیایی قرص مصرف کردم . آخر سر دکتر طب سنتی گفت بخاطر استرس و اعصابته. آرامبخش گیاهی داد و چنتا داروی دیگه با دمنوش

کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤

چطوری یبوستو درمان کردید

من که یک زمانی وحشتناک داشتم ، هی الورخیس داده شده با آبش خوردم،هی روغن زیتون و چند تا دارو خوردم (وضعیت من خب نبود) صبح ناشتا سرکه سیب خوردم و تا یک مدت خوب بودم باز دارم به قبل برمیگردم🥲

:)

واسه یبوستت میشه بگی چی اثر داشت خدا خیرت بده؟ .....واسه دردتم تو آب گرم بشین یکربع برای من واقعا م ...

صبحا ناشتا دمنوش نعنا فلفلی یک قاشق غذاخوری و یک قاشق چایخوری چای کوهی دم میکنم

در طول روز هم دو تا دونه آلو با یدونه انجیر خیس میکنم

سبزیجات آب پز هم مصرف میکنم.چنتا قرص آرامبخش و گیاهی محرک روده هم داد بهم حالا نمیدونم برای شما موثر باشه یا نه

گفت عامل اصلیش اعصابه

واقعا وقتی میگیری دیگه ول کن نیست لامصب

عزیزممم صبحا ناشتا آب ولرم بخور تا ۳ روز تاثیرشو میبینی همینطور بخور و ادامه بده همیشه عالیه

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم