2821
2789
عنوان

افزایش وزن

82 بازدید | 19 پست

خوشگلاااا راهی برای چاقی سراغ دارین؟

اگه تجربه استفاده از قرص ،پودر ،یا شربت اشتها اور داشتین معرفی کنین لطفا درحد معجزه باشههه😭😭😭نمیخوام یه وزن گرفتن ساده باشه میخوام به شدت پر و گوشتی بشه بدنم جوری که قشنگ تغیری مشخص باشه

وزنم ۴۱ ۱۸سالمه🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بارداری و شیردهی

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

من یه پودری خوردم یه ماه خیلی چاق شدم ولی پوستم ترک انداخت جوشای خیای بزرگی ام انداخت رو بدنم بنظرم هر چیزی و نباید استفاده کنی

برو پیش دکتر تغذیه

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

خوشگل خانوم بزار کم کم وزن بگیری.با پور و دارو وزن و بدنت رو خراب نکن.بعدا مشکل پیش میاد برات

خیلی دارم ادیت میشم اخه هم حرفای اطرافیان همش میگن لاغری این حرفا

هم هیچکدوم از لباسام بهم نمیاد باورت میشه هیچکدددوم به تنم نمیبینه همش هم درحال خرید لباسو اینچیزارم ولی اصلا قشنگ نیست تو تنم برای خرید شلوار که به بدبختی یه شلوار سایز کوچیک پیدا میکنم..

خیلی دارم ادیت میشم اخه هم حرفای اطرافیان همش میگن لاغری این حرفا هم هیچکدوم از لباسام بهم نمیاد باو ...

پس یه دکتر تغذیه برو.سر خود چیزی مصرف نکن.بخدا حیفه بدنت رو خراب کنی

دکتر تغذیه بری بهتر راهنمایی میکنه