2821
2789
عنوان

ژلیش ناخن پا

176 بازدید | 21 پست

میشه لطفاً چند مدل ژلیش پا که خیلی خوشگل باشه اگه دارید برام بفرستید یا بگیذ الان چی ترنده

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

من روم نمیشه آرایشگر جلوم زانو بزنه ژلیش کنه🤣

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊«یک دنیا آرامش... به دور از دنیای کثیف آقایان🌸💅

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

امان از این کارا(اسی برنخوره بهت لطفاً)

چرا ؟ آنقدر بدبختی و گرفتاری تو زندگیمون هست اینطوری سعی میکنیم یکم از حال بدمون کم نکنیم معتاد نشدیم ک

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

برا من زانو نمیزنه

پس چجوری میزنه ؟

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊«یک دنیا آرامش... به دور از دنیای کثیف آقایان🌸💅

من روم نمیشه آرایشگر جلوم زانو بزنه ژلیش کنه🤣

برا من زانو نمیزنه

ژلیش پا که مدل خاصی نداره تهش بخوان رو یکی دوتا از انگشت ها طراحی ریز بزنن فقط رنگ هایی بزن که پوست ...

باشه عزیزم .

اره درسته ولی من خودم دو سری طرح های خیلی خفتی پیدا کردم لااقل خودم خیلی دوسش داشتم اما الان چیزی به دلم نمیشینه

چرا ؟ آنقدر بدبختی و گرفتاری تو زندگیمون هست اینطوری سعی میکنیم یکم از حال بدمون کم نکنیم معتاد نشدی ...

هزارتا کار دیگه میشه برای داشتن حال خوب کرد

ژلیش بد کوفتیه و حتی اروپا هم ممنوعش کرده

براین زادم و هم براین بگذرم چنان دان که خاک پی حیدرم «فردوسی» رهبر شهیدم ایرانی ترین ایرانی همیشه به یادتونم:)

چه ربطی داره بابا

کار دمده و مضریه

البته بازم همه چی به خواست و سلیقه ی خود آدم برمیگرده

براین زادم و هم براین بگذرم چنان دان که خاک پی حیدرم «فردوسی» رهبر شهیدم ایرانی ترین ایرانی همیشه به یادتونم:)

کار دمده و مضریهالبته بازم همه چی به خواست و سلیقه ی خود آدم برمیگرده

اصلا دمده نیست اتفاقا خیلی هم پارو آراسته و زیبا میکنه چی مده دقیقا؟

من حتی اگه از لاک ژل هم خسته بشم بازم رو انگشتام یه بیس ژل ساده میزنم هم استحکام میده شبیه برق ناخنم هست ناخنها رو هم آراسته نشون میده