2821
2789
عنوان

جم تی وی

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم همینو میگم،،، یا باید سایت فقط مختص خانوما کنن، یااگه نمیشه، بیشتر مراقب حرف زدنمون باشیم

چند بار اعتراض شد ولی متاسفانه فایده نداره چون بعضیا حامی حضور آقایون هستن و مشکلی ندارن اینم از عجایب روزگاره!!🙄

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
چند بار اعتراض شد ولی متاسفانه فایده نداره چون بعضیا حامی حضور آقایون هستن و مشکلی ندارن اینم از عجا ...

خدا اخروعاقبتمونوبخیرکنه

آقایون گرامی نیا درخواست بده، ک شرمندتون نشیم، نیا عاقا، ن جناب، نیا بزرگوار،

ما هر کاری هم که بکنیم بازم اقایون اجازه مزاحمت ندارنالکی تقصیرو نندازید گردن ادم اشتباهی

دقیقا

بله موافقم با عنوان خانم از بعضی کامنت ها تاپیک ها واقعا خجالت میکشم چه برسه چند تا هر هول هم آنلاین ...

بنااازم،،، منم همینو میگم، میگم کاش حداقل ما مراعات کنیم

وقتی آقا هس آره، اصلا دوس ندارم واقعا

عزیزم خدا هم زن رو افریده هم مرد رو

به مرور زمان با وجود وسعت همه چیز نمیشه جلوی یه سری حرفا و چیزا رو گرفت نمیشه همه چیز رو تفکیک کرد نمیشه همه چیز رو پنهان کرد

مثلا تو فکر کن همین پریود و نوار بهداشتی قبلا جه چیز محرمانه ای بود که حتی دخترا جلوی پدرشون هم اسمشو نمیوردن ... ولی الان پسرا خیلی راحت میدونن و از همه چیزش اطلاع دارن

خیلی چیزای دیگه هم همینجور

اینکه بخوای این همه مقاومت کنی که وای جنس مذکر نفهمه نبینه و قلان فقط خدا اذییت میکنی ... کار خداست نمیشه که دخالت کرد