2821
2789
عنوان

کجاس عدالت

93 بازدید | 22 پست

خواهش جملات انگیزشی تکراری نگید اومدم اینجا که فقط سبک شدم امروز تو خونمون یه دعوای سنگین داشتیم حس کردم دچار تنگی نفس شدم نفس نفس میزدم الان هم احساس درد توی قفسه سینم دارم نمیتونم درست نفس بکشم واقعن دلم گرفته از این دنیا نامرد که یکی مثل من باید تو همچین خانواده استرس زایی زندگی کنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دنیا نامرده

دنبال عدالت نباش تو این دنیا

حقیقت تلخیه که باید پذیرفت

امیدوارم حالت بهتر بشه با گذشت زمان

یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔 این جهان پر ازصدای پای مردمی ست که همچنان که تو را می بوسند در ذهن خود طناب دار تو می بافند🖤

یروز ی قاصدک تو هوا میزد پرسه ناراحتو گریون فرار از لحظه هاا

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

عزیزم پنیک شدی. تو این شرایط سعی کن نترسی و بدون آروم آروم بهتر میشی. تو طول روز مصرف کافئین (چایی و قهوه و دخانیلت و...) رو کم کن. برای آرامشت و رفع استرس تنفس شکمی انجام بده تو طول روز. غذاهایی که امگا ۳ داره خوبه ماهی و موز و... ویتامین های گروه ب هم خوبه

احیانا کسی به شما گفته خیلی خوش نمکی

خوابه دیگه .

عدالت خودت باید بسازی .

وقتی درونت برای عدالت اماده شد .یاد گرفتی عادل باشی .بقیه را تشویق کنی عادل باشند.

عدالت بوجود میاد

وگرنه نه .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت