2777
2789
عنوان

دلم گرفته😞

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 111 پست
😒😒😒 من هميشه دلم ميخواست خواهر داشتم  😒😒 از وقتي اومذم ني ني سايت نميخوام ديگه😂🤣

خوش ب حالت ک نداری از ته دل گفتم😞

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم  مادرم از دشمن  بدتر بوده برام  از دشمن.   همه بلاهایی ک سرم اومد ...

من خیلی کشیدم تو این خونه فک کنم خدا دلش برام سوخت انشالله شمام ی مورد خوب برات پیدابشه

بله خواهرم شاغله و لیسانس داره من فوق دیپلم دارم که خواسم ادامه بدم گفتن پول نداریم دیگه نرو سرکارم ...

خب همین! مشکل خواهرت اینه که عقده ای شده چون تو ازش کوچیکتری و شوهر کردی

مشکل مادرت هم اینه که از نظر مالی وابسته به خواهرته و بی چون و چرا ازش طرفداری می کنه و ببخشید که میگم چاپلوسیخواهرت رو می کنه یا اگرم نواهرت بهش پول نمیده همین که خرج خواهرت رو‌ نمی ده از این بابت هوای اونو بیشتر داره. 

اصلا اهمیت نداره این چیزا. من خودم به شخصه حالم به هم میخوره ک کسی بخاطر پولم بخواد بهم احترام بذاره. فدای سرت محل نذار

مثل من عزیزم منو چند بار جلو شوهرم دعوا کرده دلم خونه با هفت پشت غریبه میگه می خنده به من که میرسه ه ...

دقیقا بع من میگن حسودی میکنی خیلی میسوزم شوهر منو کلا مگه چند بار دیدن اخه چون ایران زندگی نمیکنه خمون مدت کوتاه که میبیننش انقدر از من بد میگن هی میگن از دستش خسته شدیم پس کی میبریش با پته مته گذشتمو میریزن جلوش رو اب چند بارم نفرینم  کردن جلو شوهرم 

انوقت بیا ببین از خواهرم حتی جلو شوهرم تعریف میکنه ؛شوهرم میگه تو حتی بدم باشی و بودی نباید جلو من اینطوریت کنن البته تو خلوت میگه

😞😞بخدا بغض داره خفم میکنه فقط شوخی کردم من😞دیگه چرا ب شوهرم فوش میدن

ب نظرم کامل نگفتی این وسط ی چیو جا انداختی! ویا قبلا هم بهش گیر دادی سر دوست پسرش! و یا لحنت خیلی بد بوده! 

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
عزیزم ازدواج‌کردن چ ربطی ب خونه خریدن و رسمی شدن شغل شوهرت داره. زودتر برو سر خونه زندگیت اعصابت رو ...

باباش قبل اینکه بیان خواستگاری براش شرط گزاشه گفته باید هم رسمی شی هم خونه بخری دختر مردمو از این خونه ب اون خونه نکن وگرنه ما مشکلی نداریم باباش سخت گرفته

ب نظرم کامل نگفتی این وسط ی چیو جا انداختی! ویا قبلا هم بهش گیر دادی سر دوست پسرش! و یا لحنت خیلی بد ...

نه ب همین ماه همه چیو گفتم لحنمم باخنده بود هیچ گیریم بهش ندادم کلا عادت ندارم دخالت کنم 

دقیقا بع من میگن حسودی میکنی خیلی میسوزم شوهر منو کلا مگه چند بار دیدن اخه چون ایران زندگی نمیکنه خم ...

دقیقا مث من خیلیام باور میکنن من بدم چون عصبیم کردن گاهی اوقات بداخلاق میشم همه میگن دیدی تقصیر توعه خبر ندارن من با کارای خونوادم عصبی شدم

من فقط بابام پشتمه اگه بابام نبود تا حالا دق کرده بودم مرده بودم خدا حفظ کنه همه ی بابا ها رو و رحمت ...

خدا حفظ کنه باباتو عزیزم