2777
2789
عنوان

دلم گرفته😞

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 111 پست
خب همین! مشکل خواهرت اینه که عقده ای شده چون تو ازش کوچیکتری و شوهر کردی مشکل مادرت هم اینه که از ن ...

نه عزیزم بابام خرج خونه رو میده از خواهرم پولی نمیگیره ک کلا از بچگی باهام لج بودن 

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بانظر مامامینوشی موافقم مامانت از لحاظ مالی به خواهرت وابسته س. واسه همین پشتشو میگیره

نه عزیزم بابام خرج خونه رو میده خواهرم کاره ای نیس ک

خدا حفظ کنه باباتو عزیزم

ممنونم عزیزم زنده باشی, تو این سالها تنها دلخوشی من بابام و تنها دلخوشی بابام من بودم بابام از دست مامانم دلش خونه یه مشاور به من گفت مامانت باید بره دکتر روانپزشک اما قبول نمی کنه بره

ممنونم عزیزم زنده باشی, تو این سالها تنها دلخوشی من بابام و تنها دلخوشی بابام من بودم بابام از دست م ...

انشالله مشکلتون حل بشه عزیزم❤

دقیقا بع من میگن حسودی میکنی خیلی میسوزم شوهر منو کلا مگه چند بار دیدن اخه چون ایران زندگی نمیکنه خم ...

چقد ما شبیهیم! شوهر منم بهم میگه مامانت دیگه نباید جلو من تو رو دعوا کنه

نه کلا خواهرم بامن لجه تاپیک قبلمو بخونه راجب خواهرم میفهمی از دشمنم بدتره برام

ررفتم خوندم حالا کاراش که درست نیست نمیخوام راجع بش صحبتی کنم. اما آنچه هست اینه که خواهرت حسوده. دیده تو کوچیکتریو شوهر داری؛ حسادت می کنه. مامانتم ناراحته که دختر بزرگه مونده ترشیده و کویکه شوهر کرده.دختر کوچییکه ازدواج کنه برای بزرگه کمتر خواستگار گیر میاد نسبت به قبل! حالا اینا حدسیات منه دیگه. خیلیا دختر بزرگه تا شوهر نکنه کوچیکه رو نمیدن بره.هرچند که من خواهر ندارمو همیشه در حسرت یه خواهر به سر بردم

خدا کنار ماست🌸
چمیدونم شاید یه چیزی هست که اونو برتر میدونه

اره شاید چون سفره افطار بردنی ب مامان روزم ب جا کمک کردن میشینه فیلم میبینه و من کمک مامانم میکنم اون برتره 

شاید چون همش دل مامانمو میشکونه بهش توهین میکنه مثلا میگه تو چرا طلا نداری این چ زندگی ایه داری اون برتره 

شاید وقتی مامان بزرگم فوت کرد مامانم حالش بد بود غصه میخورد و خواهرم همش بیشتر دلشو میشکست و من نمیزاشتم و از گریه های مامانم مریض شدم اون برتره

همه اینا یعنی برتری

انشالله مشکلتون حل بشه عزیزم❤

قربونت برم ممنون - دنیز جان به خاطر همین می گم ولشون کن کم نیستن کسایی که این دردو مثل ما دارن ولی از کمتر کسی می شنویم چون معمولا کسی روش نمیشه راجع به این قضیه صحبت کنه فقط برای رضای خدا تحمل کن تا انشاالله زودتر بری خونه خودت

ررفتم خوندم حالا کاراش که درست نیست نمیخوام راجع بش صحبتی کنم. اما آنچه هست اینه که خواهرت حسوده. دی ...

قبل شوهرمم باهام همینطوری بودن دیگه خواهرم خودش ازدواج نکرد نزدیک 30سالشه همیشه ام میگه من نمیخوام ازدواح کنم اینطوری بیشتر خوش میگذره مام ی سال دوست بودیم با شوهرم ک همون ماه های اول اومدن جلو بخاطر خواهرم ی سال وایسادیم دیدم هنوزم میگه نمیخوام ازدواج کنم تو برو دیگه اونام رسمی اومدن جلو گفتن صلاح نیس دیگه بیشتر از این پشتتون حرف در میادو اینا

قربونت برم ممنون - دنیز جان به خاطر همین می گم ولشون کن کم نیستن کسایی که این دردو مثل ما دارن ولی ا ...

باشه عزیزم مرسی اروم تر شدم 

خدا بهم صبر بده بتونم تحمل کنم چون واقعا سخته ادمو عالم بامن خوبن تو فامیل همه ب من میگن ابجی و دوسم دارن ولی برعکس خواهر خودمو ارزوی بغل کردنشو دارم