2777
2789
عنوان

دلم گرفته😞

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 111 پست
 کمبود شوهر بیداد میکنه!!! بخاطر یه دوس پسر حالا جر نده خودشو .... ببخشید واقعا بدم اومد من ک ...

😞😞چی بگم قبل شوهرمم باهام همینطوری بودن

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا سر خودم این بلا اومده اصلا تعریف کردی دیدم خودمی منم خواهرم و مامانم اینجوری ان منم شوهرم ازم ...

خیلی سخته ک بی دلیل باهات بد باشن من خیلی مهربون بودم از دست کاراشون رفته رفته عصبی شدم مشکل قلبی پیدا کردم قلبم قرص خوردم درست شد ولی سر اعصابم چقد با شوهرم ب مشکل میخوردیم همش میگف عصبی ای نمیشه باهات حرف زد الان اروم تر شدم ولی بازم گاهی کنترلمو از دست میدم

من خودم  مادرم از دشمن  بدتر بوده برام  از دشمن.   همه بلاهایی ک سرم اومده بخاطر اونه هیچ وقت نمیبخشمش.   حالا باز شما ی امید داری ک    نامزذی دیر و زود  عروسی میگیری  میری  من چی! 

دوست خوبم عزیزم میدونم ناراحتی,ولی مطمئن باش اونا دوست دارن,شاید از یه چیزی ناراحت بودن یهو همه چی ب ...

عزیزم همیشه اوضاع ما همینه مامان و خواهرم انگار با من دشمنن ولی بی دلیل اگه شبیه هم نبودیم میگفتم من ناتنی ام

یه چیزی احیانا خواهرت شاغله؟ یا مدرک تحصیلی خاصی داره؟ چیزی که نسبت به تو از نظر مامانت بهش برتری بد ...

بله خواهرم شاغله و لیسانس داره من فوق دیپلم دارم که خواسم ادامه بدم گفتن پول نداریم دیگه نرو سرکارم میرفتم بعد ک نامزد کردم نرفتم ولی بازمیخوام برم

منم فکر میکنم بچش نیستم منو میبینه همش ناراحته زیر دهنی فحش میده همه جا خواهرو میبره بالا و منو چنان ...

مثل من عزیزم منو چند بار جلو شوهرم دعوا کرده دلم خونه با هفت پشت غریبه میگه می خنده به من که میرسه همش اوقات تلخی می کنه حالا جالب اینجاس که از وقتی یادم میاد همینجوری بود اون موقع ها هم بین منو داداشم فرق می ذاشت می گفت تو به داداشت حسودی می کنی

اول اينو شوهر ميداديد خووو😂😂

اون دنبال شوهرای مردمه و دنبال دوس پسر بازیه میگه زندگی متاهلیو دوس ندارم و ب من میگه خاک تو سرت ک ازدواج کردی