hhhooriiii مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 37 عنوان ضمانت 32 بازدید | 25 پست شوهرم گیر داده ضامنش شم.. گفتم نه.. یک پسرم دارم ازش گفت پس طلاق بگیریم. دیروز | 22:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bi_khial عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 7310 بگو باشه. طلاقاین عتیقه رو از کجا آوردی؟ میترسی مثل این عتیقه پیدا نشه اگه جدا شی؟
رقص_شاپرک عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 326 ببخشید زندگیتون ب چ*ص بنده؟تو ضامن شوهرت نمیشی چون آدم حسابش نمیکنی مطمئنی غیرقابل اعتماده ولی ازش ی پسر داریچجوری با .....؟
hhhooriiii مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 37 ببخشید زندگیتون ب چ*ص بنده؟تو ضامن شوهرت نمیشی چون آدم حسابش نمیکنی مطمئنی غیرقابل اعتماده ولی ازش ی ... اره متاسفانه تو عقد حامله شدم. نمیشناختمش
hhhooriiii مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 37 بگو باشه. طلاقاین عتیقه رو از کجا آوردی؟ میترسی مثل این عتیقه پیدا نشه اگه جدا شی؟ عشق
hhhooriiii مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 37 بگو باشه. طلاقاین عتیقه رو از کجا آوردی؟ میترسی مثل این عتیقه پیدا نشه اگه جدا شی؟ میترسم. چون ازدواج دومم
bi_khial عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 7310 میترسم. چون ازدواج دومم نترس.ازدواج صدم ات هم باشه، این عتیقه نمیتونه خوشبختت کنه.
hhhooriiii مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 37 نترس.ازدواج صدم ات هم باشه، این عتیقه نمیتونه خوشبختت کنه. جدا شم ؟؟ خب بعدا نمیگن این دختره دوبار جدا شده خاک تو سرش
bi_khial عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 7310 جدا شم ؟؟ خب بعدا نمیگن این دختره دوبار جدا شده خاک تو سرش به شوخرت بگو ضامن نمیشم. ببین شوهرت میخواد چیکار کنه. خودت اقدامی نکن. زندگیتو بکن و شاد باش. اگه شوهرت خواست طلاقت بده بگو بده. ولی تو اقدام نکن. بذار خودش اقدام کنه.کاری که درسته انجام بده و به چیز دیگه ای فکر نکن.
hhhooriiii مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 37 به شوخرت بگو ضامن نمیشم. ببین شوهرت میخواد چیکار کنه. خودت اقدامی نکن. زندگیتو بکن و شاد باش. اگه شو ... خانه پدرم آمدم. قهر کردم باهاش. اونم شرط گذاشته باید ضامن شی ک بیای سر زندگی
bi_khial عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 7310 خانه پدرم آمدم. قهر کردم باهاش. اونم شرط گذاشته باید ضامن شی ک بیای سر زندگی قهر نکن ؛ برو خونه تون زندگی بکن.بذار اون هم شرط و شروطش رو بذاره در کوزه آبشو بخوره. اصلا فکر کن شوهر نداری ، زندگی کن و شاد باش. قهر کردن مال بچه هاس. تا وقتی اخلاقش درست نشده، واسش کاری انجام نده.
hhhooriiii مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 37 قهر نکن ؛ برو خونه تون زندگی بکن.بذار اون هم شرط و شروطش رو بذاره در کوزه آبشو بخوره. اصلا فکر کن ش ... گفت برو خونه پدرت درخواست طلاق کن چی میگی