2821
2789
گفت برو خونه پدرت درخواست طلاق کن چی میگی

بگو میخوای طلاق بگیری خودت درخواست بده. چیکار به من داری. حرفاشو زیادی جدی گرفتی. چرا هرچی میگه گوش میدی؟ زندگیتو بکن. اون گفته برو خونه پدرت، تو هم رفتی؟

سعی کن دفعه بعد تا وقتی به استقلال شخصیتی نرسیدی ازدواج نکنی. الان هم از چیزی نترس. مطمئن باش بهترین اتفاق ها واست می افته. فقط ساده نباش و هر کاری اون عتیقه بهت میگه، گوش نده. اول فکر کن ببین چه کاری درسته انجام بدی.

بگو میخوای طلاق بگیری خودت درخواست بده. چیکار به من داری. حرفاشو زیادی جدی گرفتی. چرا هرچی میگه گوش ...

من الان خونه پدرمم... نه زنگ میزنه نه پیام میده..

فقط گفته پیگیر کارای طلاق باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هم دستشه... نمیذاره بیارمش... هفت ماهشه

بچتو ول کردی قهر کردی و رفتی خونه بابات؟

دیگه اینجوری هستی ، کاریش نمیشه کرد.

ببین هرکی میخواد طلاق بگیره خودش اقدام میکنه. تو از خودت اراده و اختیار نداری که دیگران باید بهت بگن چیکار کنی؟

بچتو ول کردی قهر کردی و رفتی خونه بابات؟دیگه اینجوری هستی ، کاریش نمیشه کرد.ببین هرکی میخواد طلاق بگ ...

اره. تهدیدم کرد ب قتل. هول شدم.. ولی بعدش هرچقد گفتم بچه رو بیار قبول نکرد. نیاورد