2821
2789
عنوان

تیزهوشان

1 بازدید | 8 پست

سلام پسرم امسال کلاس پنجم تموم کرده و مدرسه عادی هست اما هوش و استعدادش خوبه ولی کمی نیاز به تمرین تمرکز و دقت داره ... لطفا تجربیاتتون درباره قبولی تیزهوشان بگیو از الان آموزشگاه بفرستم یا زوده چه کتابهایی خوبه در کل تجربیاتتون بگید

زود نیست که

اموزشگاه خوب بره

و کتابا هوش خوب و شروع کنه از تابستون

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیزهوشان اصلا خوب نیست افسردگی میگیره خودم تجربه کردم

یا اگه میفرستی از دبیرستان باشه بهتره

ولی کلاسای یادگیری تند خوانی تکنیک های حافظه اینجور چیزا بفرستش خیلی کمکش میکنه توی درس و زندگی

کتاب هوش کمپلکس دیدم خیلیا استفاده کردن

میتونی با یه مشاور صحبت کنی بهتر بلده

میگن خیلی خوبه پایه ششم رو از الان باهاش کار کنی و تست هاشو بزنی مخصوصا برای ریاضی و هوش. خودم تجربش نکردم ولی دیدم خیلی ها موفق شدن و تاثیر داشته توی زندگیشون

ای گشایش گر آرزوهای من ، دم به دم شکرت ؛ چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد 🤍

کتاب تست بخره شروع کنه تست زدن از چنل های تلگرام نمونه سوال و ازمون هارو دانلود کنه و استفاده کنه خیلی مفیدن اگر وضع مالی تون خوبه و پسرتون هم قصدش جدی برای قبولی قلمچی یا ماز ازمون ثبت نام کنه

زود نیست که اموزشگاه خوب برهو کتابا هوش خوب و شروع کنه از تابستون

کتاب هوش کمپلکس، مینی کمپلکس و اسمارتیز براش از نمایشگاه کتاب گرفتم ، کمپلکس شروع کردیم توی خونه تست میزنه با مینی که میخونه ولی فکر کنم اسمارتیز باید ششم شروع بشه درسته؟

کتاب تست بخره شروع کنه تست زدن از چنل های تلگرام نمونه سوال و ازمون هارو دانلود کنه و استفاده کنه خی ...

شهر ما کوچیکه و با امکانات کم مدارس عادی خوب کم هست که سطح علمیشون خوب باشه میگم تواناییشو داری پس از وقتت استفاده کن البته خودشم انگیزه داره...

شهر ما کوچیکه و با امکانات کم مدارس عادی خوب کم هست که سطح علمیشون خوب باشه میگم تواناییشو داری پس ا ...

خیلیم عالی

اتفاقا برعکس اینایی که میگن تیزهوشان بده و افسردگی میاره و فلان به نظرم اکثر رتبه برترا از همین مدارسن تهشم بهترین رشته و دانشگاه میرن برعکس بچه هایی که مدرسه عادی هستن شاید بهشون اونقدر سخت گرفته نشه ولی انقدر اموزش ضعیف تهش کم پیش میاد رشته خوب بیارن یا رتبه برتر بشن