قرتی بازیه جدیده اینکارا یعنی چی بدن به همه ی مواد غذایی احتیاج داره اصلا درکتون نمیکنم حالا اینکه وگان باشین یه چیزه اما اینکه نتونین پاکش کنین یا درست کنین دیگه خنده داره کل عمرتونو گوشت خوردین الان مشکل داره اوف
خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته
وای یعنی از ته قلبم دوس دارم وگان بشم،ولی نمیدونم چجوری از کجا شروع کنم🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️یعنی همیشه دوست داشتم یکی کمکم کنه،که چجوری شروع کرده،غذاهای گیاهی رو ازکجا یاد گرفته،بااطرافیان که این مدلی نیستن چه میکنه
خداجونم بابت تموم چیزایی که بهم دادی ویه زندگی عالی ممنونتم❤️❤️❤️
وای یعنی از ته قلبم دوس دارم وگان بشم،ولی نمیدونم چجوری از کجا شروع کنم🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️یعنی همی ...
عزیزم هنووزم بعداز10 سال اطرافیان عادت نکردن و بهم اصرارررر میکنن ک بخورم و تاا کوچکترین مشکلی برام پیش میاد میگن چون چیزی نمیخوری ولی من کاری ب کسی ندارم و همچنان جسد خاری نمیکنم
قرتی بازیه جدیده اینکارا یعنی چی بدن به همه ی مواد غذایی احتیاج داره اصلا درکتون نمیکنم حالا اینکه و ...
بعضی چیزا دست خود آدم نیست. وگانا معمولا از اول از گوشت بدشون میاد. ناگهانی نمی شه. رفته رفته ممکنه بدتر بشه. همونطور که الان یه قورباغه یا لاک پشت بیارن به ما بدن بگن پاک کن، حالمون به هم می خوره. ولی خیلی جاها همون قورباغه و لاک پشت رو می خورن.
عزیزم هنووزم بعداز10 سال اطرافیان عادت نکردن و بهم اصرارررر میکنن ک بخورم و تاا کوچکترین مشکلی برام ...
با وگان بودن و حق انتخاب شما برای چیزی که می خوری کاملا موافقم. ولی با توهین به غذا و سبک زندگی و انتخاب دیگران نه. بعضی کلمات قشنگ نیستن...مثلا اگه به یه وگان بگیم علفخوار هم حرف قشنگی نزدیم.