بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر کوچیکم که مریضه منو مامانش پیشش هستیم،دختر بزرگه هم کلاس زبانه الان...تک پسرم فعلا معامله های ب ...
تو دوسال این همه فعالیت یکم مضره احساس میکنم😔🤣🤣🤣
میلی گلد ❌️ گدایی مجازی ✅️دارای شخصیت اصلی در ذهن خودم،شخصیت فرعی در زندگی بقیه،و شخصیت دلقک در اکثر موقعیت ها.🤡😂در اوقات فراغت به آینده ای که هنوز نیامده فکر کرده و استرس میگیرم و به گذشته ای که تمام شده فکر میکنم ، فعلا همین.
با اینکه خانوم هستم ولی زن ستیز هستم و مدافع صد در صدی حقوق اقایون هستم😍 خانوم های گرامی لطفا با من بحث نکنید نمیخوام سطحم پایین بیاد. خدایا شکرت که خوشبختم🥺💔
دیگه میگن جمعیت داره رو به پیری میره،قصد داریم ما هم یک گوشه کارو بگیریم😂😂
حالا میخوای اون وسط مسطا یه استراحتی هم کن ، بد نیس😔😂🤝🏻
میلی گلد ❌️ گدایی مجازی ✅️دارای شخصیت اصلی در ذهن خودم،شخصیت فرعی در زندگی بقیه،و شخصیت دلقک در اکثر موقعیت ها.🤡😂در اوقات فراغت به آینده ای که هنوز نیامده فکر کرده و استرس میگیرم و به گذشته ای که تمام شده فکر میکنم ، فعلا همین.
همسن تو که بودم با خودم میگفتم هفت هشت ده تا بچه میخوام😂😂الان وضع خرابه میگم سه تا باشه،ی دختر یک ...
اومدم یچی بگم گفتم شاید زشت باشه😔😂🤝🏻
خدا صبر بده😔🤝🏻
تورو نمیدونم ولی من هستم😂س تا زیاد نیستش که...اونم با من همفکره یا با دلیل و منطقی که ارائه میکنم ه ...
من نیستمممم ؟ منم هستم خببب (از دست این دهه نودی های ۱۵ ساله 😔🤣)
ماهم سه تا بچه ایم ولی تو ۱۶ سال انقد شدیم نه دوسااال🤣🤣
چقد طرزفکر ما با شما متفاوتهههه